مطالب مرتبط:
پزشکیان: سفر به نیویورک فرصتی برای تبیین مواضع ایران در سطح جهانی بود
سفر به نیویورک فرصتی برای تبیین مواضع ایران در سطح جهانی بود
پزشکیان: سفر به نیویورک فرصتی برای تبیین مواضع ایران در سطح جهانی بود
دشوارترین سفر یک رییس جمهوری ایران به نیویورک
پایان دیپلماسی ماشه در نیویورک/ اجرایی شدن قطعنامه 2231 و تحریم های 6 گانه ایران 10 سال پس از برجام
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 5 مهر 1404 ساعت 21:102025-09-27بين الملل

سفر به نیویورک فرصتی برای تبیین مواضع ایران در سطح جهانی بود


رییس جمهور در بازگشت از سفر به نیویورک، گفت: حضور در مجمع عمومی سازمان ملل، فرصتی برای بیان مواضع روشن جمهوری اسلامی ایران در سطح جهانی بود و در دیدار مقامات اروپایی نیز بر ضرورت مقابله جدی با جنایات رژیم صهیونیستی، - رییس جمهور در بازگشت از سفر به نیویورک، گفت: حضور در مجمع عمومی سازمان ملل، فرصتی برای بیان مواضع روشن جمهوری اسلامی ایران در سطح جهانی بود و در دیدار مقامات اروپایی نیز بر ضرورت مقابله جدی با جنایات رژیم صهیونیستی، تأکید شد.

به گزارش  خبرگزاری صدا و سیما، مسعود پزشکیان، شامگاه شنبه پنجم مهر 1404، پس از بازگشت از سفر به نیویورک، در تشریح نتایج این سفر مهم، به حضور و سخنرانی در هشتادمین مجمع عمومی سازمان ملل اشاره کرد و گفت: در این نشست، مواضع جمهوری اسلامی ایران با صراحت بیان شد و جنایاتی که رژیم صهیونیستی با حمایت مستقیم آمریکا و برخی کشور های اروپایی در منطقه مرتکب می شود، مورد تأکید قرار گرفت.

آقای پزشکیان با توجه به شهادت بیش از 65 هزار انسان بی گناه در غزه و محرومیت هزاران تن دیگر از ابتدایی ترین نیاز های بشری همچون آب، غذا و دارو، تصریح کرد: بستن راه های امدادرسانی و در عین حال، ادعای دفاع از حقوق بشر، زنان و کودکان، چیزی جز یک تناقض آشکار و فریبکاری بین المللی نیست.


برچسب ها: مجمع عمومی سازمان ملل - جمهوری اسلامی ایران - رژیم صهیونیستی - جمهوری اسلامی - سازمان ملل - مجمع عمومی - نیویورک
آخرین اخبار سرویس:

سفر به نیویورک فرصتی برای تبیین مواضع ایران در سطح جهانی بود

سفر به نیویورک فرصتی برای تبیین مواضع ایران در سطح جهانی بود