مطالب مرتبط:
تشکیل پرونده برای متخلفان صنفی عسلویه در گشت مشترک تعزیرات
جهش 150 درصدی ارز واردات گوشت؛ بازار در انتظار شوک جدید قیمتی
قیمت امروز گوشت گوسفندی و گوساله در بازار/ گوشت در قصابی چند؟
قیمت امروز گوشت گوسفندی و گوساله در بازار/ گوشت در قصابی چند؟
جدیدترین قیمت گوشت تنظیم بازاری/ گوشت 385 هزار تومانی در راه بازار
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 28 مهر 1404 ساعت 20:452025-10-20اقتصادي

تشکیل پرونده برای متخلفان بازار گوشت و مرغ


مدیر بازرسی و نظارت بر بازار جهاد کشاورزی استان: متخلفان بازار گوشت و مرغ با تشکیل پرونده و جریمه مواجه خواهند شد.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، زارع در ارتباط زنده با خبر 20 شبکه یزد گفت: مرغ از کالا های تنظیم بازار است که بازرسان به رصد قیمت آن پرداخته و همه موظف هستند مرغ را به قیمت مصوب به فروش برسانند.

وی با اشاره به تشکیل پرونده برای فروش به قیمت بالاتر افزود: مرغ درجه دو یزد 136 هزار و 500 تومان و درجه یک هم 10 درصد بالاتر و تولید شمال هم 16 درصد گرانتر است.

مدیر بازرسی و نظارت بر بازار جهاد کشاورزی ادامه داد: چند روزی است که بازار مرغ به ثبات رسیده است، اما قبل از آن پرونده هایی برای چندین کشتارگاه تشکیل شده است و جریمه برای آنان لحاظ خواهد شد.

وی درباره قیمت گوشت قرمز تصریح کرد: گوشت قرمز هر کیلو 720 هزار تومان در اختیار فروشگاه قرار گرفته و باید تا 800 هزار تومان به فروش برسد.

بالاتر از این قیمت سبب تشکیل پرونده و جریمه متخلفان می شود.


برچسب ها: تشکیل پرونده - بازار - بازرسی و نظارت - نظارت بر بازار - پرونده - جهاد کشاورزی - تشکیل
آخرین اخبار سرویس:

تشکیل پرونده برای متخلفان بازار گوشت و مرغ

تشکیل پرونده برای متخلفان بازار گوشت و مرغ