مطالب مرتبط:
اصلاح و توسعه 9 کیلومتر از شبکه توزیع آب در روستا های گلپایگان
جوانان فارس در جمع برترین هنرمندان تجسمی کشور
مس کرمان در جمع مدعیان صعود/ رقابت جذاب غول های سقوط کرده
نیازمند با چند کلین شیت ها در جمع بهترین ها
زمزمه های تشکیل دولت موقت در عراق؛ سران حزب بعث منحل شده با حمایت آمریکا دور هم جمع شدند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 8 مهر 1404 ساعت 12:102025-09-30اجتماعي

شستشوی 14 کیلومتر از خطوط شبکه جمع آوری فاضلاب در کردکوی


مدیر امور آب و فاضلاب شهرستان کردکوی از انجام عملیات شستشوی پیشگیرانه 14 کیلومتر از خطوط شبکه جمع آوری فاضلاب در راستای ارتقای کیفیت خدمات، - پیشگیری از انسداد و حفظ بهداشت محیط زیست خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای گلستان ؛ سید امید حسینی ضمن اعلام این خبر به دیگر اقدامات این امور در حوزه فاضلاب اشاره کرد و گفت: بازرسی 210 منهول فاضلاب، مهپاشی 700 منهول فاضلاب، رفع گیر 120 فقره انشعابات و شبکه فاضلاب به منظور جلوگیری از برگشت فاضلاب و حفظ بهداشت محیط، اصلاح و بازسازی 150 متر شبکه فاضلاب و تعویض بیش از 30 دریچه منهول فرسوده از دیگر فعالیت های صورت گرفته در این مدت بوده است.

مدیر امور آب و فاضلاب شهرستان کردکوی در ادامه با اشاره به اهمیت نگهداری و بهسازی شبکه های آب و فاضلاب، گفت: شستشوی 190 کیلومتر شبکه و خط انتقال آب شرب در راستای ارتقای کیفیت آب و تضمین سلامت آب شرب شهروندان و همچنین اجرای بیش از 2000 مورد آزمون کلر سنجی به منظور پایش مستمر کیفیت آب و جلوگیری از آلودگی های میکروبی از دیگر فعالیت صورت گزفته در این مدت بوده است.

سید امید حسینی در پایان به اقدامات انجام شده در حوزه بهسازی تأسیسات آب اشاره کرد و افزود: بهسازی و تعویض الکتروپمپ 6 حلقه چاه آب شرب با هدف افزایش راندمان تولید و پایدارسازی فشار آب، همراه با اجرای عم


برچسب ها: فاضلاب - مدیر امور آب و فاضلاب - آب و فاضلاب - شهرستان کردکوی - شبکه - بهداشت محیط - شبکه فاضلاب
آخرین اخبار سرویس:

شستشوی 14 کیلومتر از خطوط شبکه جمع آوری فاضلاب در کردکوی

شستشوی 14 کیلومتر از خطوط شبکه جمع آوری فاضلاب در کردکوی