مطالب مرتبط:
فال شمع روزانه | فال شمع پنجشنبه 10 مهر ماه 1404
تصاویر/ اختتامیه هشتمین جشنواره استانی علامه حلی(ره)لرستان
تکذیب خبر افزایش تولید روزانه 500 هزار بشکه ای اوپک پلاس
نواخته شدن زنگ مهر رضوی در مدارس لرستان
تکذیب خبر افزایش تولید روزانه 500 هزار بشکه ای اوپک پلاس
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 10 مهر 1404 ساعت 09:552025-10-02اقتصادي

کشتار روزانه 210 تن مرغ در لرستان


از ابتدای سال تاکنون به طور میانگین 210 تن در روز کشتار مرغ داشته ایم که بیش از مصرف استان است.

- معاون استاندار لرستان گفت: از ابتدای سال تاکنون به طور میانگین 210 تن در روز کشتار مرغ داشته ایم که بیش از مصرف استان است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، امید امیدی شاه آبادی امروز 10 مهر در جلسه ستاد تنظیم بازار استان گفت: از ابتدای سال تاکنون به طور میانگین 210 تن در روز کشتار مرغ داشته ایم در حالی که حداکثر مصرف مرغ روزانه در استان کمتر از 180 تن است.

وی ادامه داد: بر همین اساس در استان با هیچ گونه کمبود مرغی مواجه نیستیم، اما به علت افزایش قیمت مرغ در سایر استان ها، برخی از افراد نسبت به خروج گوشت مرغ یا مرغ زنده به صورت غیر مجاز اقدام می کنند که در این جلسه تدابیر لازم پیش بینی شد.

امیدی شاه آبادی گفت: تشدید نظارت و کنترل بازار در خصوص عرضه، توزیع و قیمت کالا های اساسی توسط دستگاه های مربوطه با ایجاد گشت های مشترک با محوریت اداره کل تعزیرات حکومتی استان و فرمانداران شهرستان ها تا ثبات در بازار ضروری است.


برچسب ها: استان - کشتار مرغ - میانگین - ستاد تنظیم بازار استان - کشتار - معاون استاندار لرستان - جلسه ستاد تنظیم بازار
آخرین اخبار سرویس:

کشتار روزانه 210 تن مرغ در لرستان

کشتار روزانه 210 تن مرغ در لرستان