مطالب مرتبط:
آغاز طرح مقابله با زنده گیری پرندگان شکاری در دامغان
تبعه افغان با هرویین های بلعیده شده دستگیر شد
عامل قطع درختان جنگل های هیرکانی در مازندران دستگیر شد
تاکنون 1500 نفر در سرکوب مهاجران در شیکاگو دستگیر شده اند
عامل چاقوکشی در مهدیشهر دستگیر شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 23 مهر 1404 ساعت 18:052025-10-15حوادث

زنده گیران پرندگان شکاری در پارسیان دستگیر شدند


فرمانده یگان حفاظت محیط زیست هرمزگان از دستگیری دو متخلف زنده گیر پرندگان شکاری در شهرستان پارسیان و کشف ده ها پرنده و ابزار صید غیرمجاز خبر داد.

- زنده گیران پرندگان شکاری در پارسیان دستگیر شدند ایسنا/هرمزگان فرمانده یگان حفاظت محیط زیست هرمزگان از دستگیری دو متخلف زنده گیر پرندگان شکاری در شهرستان پارسیان و کشف ده ها پرنده و ابزار صید غیرمجاز خبر داد.

  کاظم شریفی، اظهار کرد: مأموران یگان حفاظت محیط زیست شهرستان پارسیان موفق شدند دو متخلف زنده گیر پرندگان شکاری را شناسایی و دستگیر کنند.

وی افزود: در جریان این عملیات، از متخلفان دو بهله پرنده شکاری دلیجه، 21 قطعه قمری، 12 قطعه بلبل خرما و 40 رشته تور صیادی کشف و ضبط شد.

شریفی با اشاره به تخریب سازه های غیرمجاز زنده گیری تصریح کرد: در این عملیات همچنین 14 باب کوخه که جهت شکار و زنده گیری پرندگان ساخته شده بود، تخریب شد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی اداره کل محیط زیست هرمزگان، در روز چهارشنبه 23 مهر، وی گفت: برخورد با متخلفان زنده گیر و قاچاقچیان پرندگان شکاری با جدیت در دستور کار یگان حفاظت قرار دارد و از شهروندان خواسته می شود هرگونه تخلف شکار و صید را از طریق سامانه تلفنی 1540 اطلاع دهند.


برچسب ها: پرندگان شکاری - شهرستان پارسیان - پرندگان - پارسیان - فرمانده یگان حفاظت - شکاری - دستگیر
آخرین اخبار سرویس:

زنده گیران پرندگان شکاری در پارسیان دستگیر شدند

زنده گیران پرندگان شکاری در پارسیان دستگیر شدند