مطالب مرتبط:
بچه های 5 ساله بروند مدرسه که چه بشود؟
بچه های 5ساله بروند مدرسه که چه بشود؟
بچه های 5ساله بروند مدرسه که چه بشود؟
بچه های 5ساله بروند مدرسه که چه بشود؟
بچه های 5ساله بروند مدرسه که چه بشود؟
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 9 مهر 1404 ساعت 08:402025-10-01سياسي

بچه های 5 ساله بروند مدرسه که چه بشود؟


نظام آموزشی کشور در آستانه یک تغییر بنیادین است، تصمیمی که سن ورود به مدرسه را به پنج سالگی کاهش داده و دوره پیش دبستانی را اجباری می کند.

- به گزارش تابناک؛ روزنامه جوان نوشت:این تحول نه تنها ساختار تحصیلی را دگرگون می کند، بلکه با فراهم کردن فرصت برابر برای همه کودکان، امید به عدالت آموزشی را زنده می کند.

اجرای موفق این طرح، نیازمند برنامه ریزی دقیق، تأمین زیرساخت ها و آموزش نیروی متخصص است، اما اگر به درستی پیش برود، آینده ای روشن تر و نسلی توانمندتر را برای کشور رقم خواهد زد.

بر اساس مصوبه جدید کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی، دوره پیش دبستانی برای کودکان پنج ساله به صورت اجباری برگزار می شود.

این تغییر که بخشی از طرح جامع تقویت نظام آموزش و پرورش است، گامی مهم در جهت تحول بنیادین نظام آموزشی کشور تلقی می شود.

آغاز اجباری پیش دبستانی از 5 سالگی احسان عظیمی راد، سخنگوی کمیسیون آموزش در توضیح روند تصویب طرح کاهش سن تحصیلی در جلسه کمیسیون گفت: در جلسه اخیر، بررسی مواد 11 تا 15 طرح تقویت نظام آموزش و پرورش در دستور کار قرار گرفت.

دو ماده (13 و 15) حذف شدند و اصلاحاتی در سایر مواد ایجاد شد تا با شرایط فعلی نظام آموزشی سازگارتر باشد.


برچسب ها: پیش دبستانی - دوره پیش دبستانی - آموزش - دبستانی - نظام آموزشی - آموزشی - تحقیقات و فناوری
آخرین اخبار سرویس:

بچه های 5 ساله بروند مدرسه که چه بشود؟

بچه های 5 ساله بروند مدرسه که چه بشود؟