مطالب مرتبط:
تصویری از نتانیاهو همزمان با فرایند تبادل اسرا
تصویری از نتانیاهو همزمان با فرایند تبادل اسرا + عکس
تصویری از نتانیاهو همزمان با فرایند تبادل اسرا
نتانیاهو و نمایندگان کنست ایستاده ترامپ را تشویق کردند!+ ویدئو | تصویری که ترامپ از نوشته اش به دوربین ها نشان داد
اعتراف نتانیاهو به هلاکت 2000 نظامی صهیونیست در حضور ترامپ
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 21 مهر 1404 ساعت 20:552025-10-13بين الملل

تصویری از نتانیاهو که میان صهیونیست ها دست به دست می شود


اعتراضات به آتش بس و اذعان به شکست در برابر حماس و محقق شدن تمام شروط اعلامی از سوی سران این رژیم برای پایان جنگ، همچنان از سوی کارشناسان و تحلیلگران صهیونیست ادامه دارد.

- به گزارش تابناک به نقل از مشرق، علی رغم استقبال شهرک نشینان و ساکنان سرزمین های اشغالی از توافق آتش بس جنگ غزه، اما همچنان بخش گسترده ای از کارشناسان، تحلیلگران و حتی افکار عمومی در فلسطین اشغالی، این آتش بس را پایانی دردناک و ناامید کننده برای 2 سال جنگ همه جانبه در غزه می دانند.

به عقیده آنها هیچ یک از اهداف اعلامی این رژیم خصوصا نتانیاهو در جنگ با غزه محقق نشده است و پس از 2 سال جنگ همه جانبه در این رژیم و هلاکت بیش از 2000 نیروی صهیونیست و نابودی بخش گسترده ای از ادوات زرهی ارتش، زخمی شدن ده هزاری نظامی و هزینه حدود 60 میلیارد دلاری، در نهایت بدون آنکه اهداف تعیین شده محقق شود، صهیونیست ها اقدام به عقب نشینی از غزه کرده و مقاومت همچنان در غزه حضور دارد.

در هفته های گذشته، پیش از آنکه عملیات جدید رژیم صهیونیستی در غزه شروع شود، نتانیاهو طی یک مراسم با حضور خبرنگاران به تشریح اهداف هایی این رژیم در جنگ غزه پرداخت.

در صفحه نمایشی که نتانیاهو در کنار آن ایستاده است، پنج هدف اصلی به منظور پایان دادن به جنگ در غزه ذکر شده است که نخست وزیر این رژیم اعلام می کند


برچسب ها: صهیونیست - صهیونیست ها - کارشناسان - آتش بس - نتانیاهو - سرزمین های اشغالی - محقق
آخرین اخبار سرویس:

تصویری از نتانیاهو که میان صهیونیست ها دست به دست می شود

تصویری از نتانیاهو که میان صهیونیست ها دست به دست می شود