مطالب مرتبط:
انگلیس: اسراییل به محاصره غزه پایان دهد/ فلسطینی ها نباید یک روز دیگر در هراس زندگی کنند
محاصره و نسل کشی اسراییل، جان بیماران سرطانی در غزه را تهدید می کند
نتانیاهو مدعی شد: «اسراییل از محل نگهداری 450 کیلوگرم اورانیوم غنی شده ایران اطلاع دارد/در غزه قحطی وجود ندارد»
ببینید | بزرگ ترین تظاهرات در برلین علیه اسراییل در غزه
ویدئو | لحظه تحریب برج مکه، مرتفع ترین برج شهر غزه توسط اسراییل
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 7 مهر 1404 ساعت 14:252025-09-29بين الملل

انگلیس: اسراییل به محاصره غزه پایان دهد


وزیر امور خارجه انگلیس با تأکید بر ضرورت پایان محاصره غزه از سوی رژیم صهیونیستی تصریح کرد که غیرنظامیان فلسطینی نباید حتی یک روز دیگر در ترس، - گرسنگی و محرومیت از نیاز های اولیه زندگی کنند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، ایوت کوپر طی سخنانی در کنفرانس سالانه حزب کارگر که در شهر لیورپول در حال برگزاری است، گفت: اسراییل باید به این عمل غیراخلاقی پایان دهد؛ کارزاری که موجب جلوگیری از ورود غذا، آب و دارو شده و به بهای از دست رفتن غیرقابل توجیه شمار زیادی از جان های انسانی تمام شده است.

وی ادامه داد: غیرنظامیان فلسطینی نباید یک روز دیگر در ترس و گرسنگی زندگی کنند، گروگان ها (اسرا) نباید در تاریکی اسارت باقی بمانند و هیچ خانواده ای نباید فقدان دیگری را تجربه کند.

کافی است؛ زمان صلح، اکنون است.

وزیر خارجه انگلیس با اشاره به تصمیم اخیر لندن برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین گفت: هفت روز پیش در تالار بزرگ سازمان ملل متحد ایستادم تا تصمیم تاریخی بریتانیا برای شناسایی فلسطین را تأیید کنم.

تشکیل دولت، حق غیرقابل سلب ملت فلسطین است و به رسمیت شناسی، تجسم باور عمیق ما به این اصل است که تنها مسیر رسیدن به امنیت و صلح پایدار، راه حل دو دولتی است.


برچسب ها: به رسمیت شناختن کشور فلسطین - وزیر امور خارجه انگلیس - غیرنظامیان - محاصره غزه - فلسطین - انگلیس - وزیر خارجه انگلیس
آخرین اخبار سرویس:

انگلیس: اسراییل به محاصره غزه پایان دهد

انگلیس: اسراییل به محاصره غزه پایان دهد