مطالب مرتبط:
کمینه و بیشینه دمای هوای 26 مهر در چهارمحال و بختیاری
کمینه و بیشینه دمای هوای 27مهر در چهارمحال و بختیاری
ذخیره خون چهارمحال و بختیاری در وضعیت مطلوب
پیام تسلیت مدیرکل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری در پی درگذشت مدیر دبستان شهید طاهری دورک
کلاهبردار 280 میلیارد ریالی چهارمحال و بختیاری در گیلان دستگیر شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 27 مهر 1404 ساعت 21:002025-10-19اجتماعي

نصب 7 دوربین کنترل سرعت در چهارمحال و بختیاری


معاون راهداری و حمل و نقل جاده ای چهارمحال و بختیاری گفت: درخواست هفت دوربین به سازمان ارسال شده که در مراحل تامین اعتبار بوده و به زودی نصب خواهد شد.

- معاون راهداری و حمل و نقل جاده ای چهارمحال و بختیاری گفت: درخواست هفت دوربین به سازمان ارسال شده که در مراحل تامین اعتبار بوده و به زودی نصب خواهد شد.

  به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز چهارمحال وبختیاری، امین قوامی گفت: جانمایی جایگاه های پلیس راه در این استان توسط راهداری و پلیس در حال انجام است.

وی افزود: در حال حاضر 6 جایگاه پلیس راه آماده شده و بعد از جانمایی راهداری های شهرستانی آمادگی نصب این جایگاه ها را دارند.

معاون راهداری و حمل و نقل چهارمحال و بختیاری گفت: یکی از این ایستگاه ها در محور لردگان به سمت ایذه جانمایی شده و مابقی توسط همکاران پلیس راه جانمایی شده و هر جایی لازم باشد نصب می شود.

قوامی ادامه داد: آیتم هایی مانند تعداد تصادفات، حادثه خیز بودن نقاط در مسیر در کمیسیون مطرح می شود و پس از پیگیری از تهران توسط سازمان راهداری تامین اعتبار صورت می گیرد و ایستگاه پلیس راه احداث خواهد شد.

وی گفت: تیم پلیس راه، هلال احمر، اورژانس و راهداری دستگاه های خدمات رسان بوده و در واقع مکمل هستند، بنابراین سعی می شود ایستگاه ها در کنار هم نصب شود.


برچسب ها: چهارمحال و بختیاری - چهارمحال - بختیاری - راهداری - حمل و نقل - تامین اعتبار - پلیس راه
آخرین اخبار سرویس:

نصب 7 دوربین کنترل سرعت در چهارمحال و بختیاری

نصب 7 دوربین کنترل سرعت در چهارمحال و بختیاری