مطالب مرتبط:
گرانی شکستنی است | خودکفایی در تولید قطار مترو | کارت قرمز به اسراییل
تولید غده بذری سیب زمینی در شهرستان خوسف
گرانی شکستنی است | خودکفایی در تولید قطار مترو | کارت قرمز به اسراییل
ببینید | کارشناس اقتصادی روی آنتن زنده: شرایط قبل از اسنپ بک با بعد آن اصلا قابل قیاس نیست / امروز وضع تولید خوب نیست و تورم هم بالاست
گرانی شکستنی است | خودکفایی در تولید قطار مترو | کارت قرمز به اسراییل
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 9 مهر 1404 ساعت 19:302025-10-01اقتصادي

تولید 2 هزار تن ماهی گرمابی در روستای تنور در دورود


در سایت 400 هکتاری پرورش ماهیان گرمابی روستای تنور در شهرستان دورود بیش از 2 هزار تن محصول تولید می شود.

- مدیرکل شیلات لرستان گفت: در سایت 400 هکتاری پرورش ماهیان گرمابی روستای تنور در شهرستان دورود بیش از 2 هزار تن محصول تولید می شود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان ، مدیرکل شیلات لرستان در بازدید از سایت 400 هکتاری پرورش ماهیان گرمابی در روستای تنوردر شهرستان دورود اظهار کرد: این مجموعه با ظرفیت تولید بیش از 2 هزار تن، یکی از ظرفیت های خوب استان است.

 کیارش بیرانوند، افزود: در این مجتمع برای 200 نفر به صورت مستقیم اشتغال زایی شده و حدود 20 تعاونی فعال در آن مشغول به کار هستند.

مدیرکل شیلات لرستان خاطرنشان کرد: صید این منطقه به شهرستان های جنوبی کشور و نیز به منظور صادرات به کشور عراق انجام می شود.

وی با بیان اینکه این سایت تنها مزرعه بزرگ استان است، ابراز امیدواری کرد با مکانیزه کردن و ارتقای این مجتمع ها، تولید در واحد سطح دو تا سه برابر افزایش یابد.

بیرانوند با اشاره به وجود ظرفیت پرورش ماهیان گرمابی در مناطق جنوبی استان، از برنامه ریزی برای حرکت به سمت پرورش ماهیان خاویاری خبر داد که از سودآوری و بازارپسندی بهتری برخوردارند.


برچسب ها: شهرستان دورود - ماهیان گرمابی - مدیرکل شیلات - شهرستان - روستای - لرستان - گرمابی
آخرین اخبار سرویس:

تولید 2 هزار تن ماهی گرمابی در روستای تنور در دورود

تولید 2 هزار تن ماهی گرمابی در روستای تنور در دورود