مطالب مرتبط:
پایش برخط دیوان محاسبات از انباشت منابع تسهیلات اشتغال زایی
پرداخت تسهیلات اشتغال به مددجویان مینابی
دولت وام اشتغال قانون بودجه 1404 را زودتر پرداخت کند
حمایت از پروژه های عمرانی با تمرکز بر اشتغال جوانان
اشتغال دانش آموختگان فنی و حرفه ای افزایش می یابد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 20 مهر 1404 ساعت 09:552025-10-12اقتصادي

پایش برخط دیوان محاسبات از انباشت منابع تسهیلات اشتغال زایی


معادل 6 هزار و 800 میلیاردتومان از منابع حساب ملی «پیشرفت و عدالت» پس از گذشت نیمی از سال، بلااستفاده و بدون اختصاص و پرداخت باقی مانده است.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، پایش برخط دیوان محاسبات از انباشت منابع تسهیلات اشتغال زایی در دست اقدام است.

بر اساس احکام قانون بودجه سال 1404، حساب ملی پیشرفت و عدالت نزد بانک مرکزی، محل تجمیع منابع مربوط به طرح های اشتغال زایی است که مبلغی معادل 6 هزار و 800 میلیاردتومان از منابع این حساب پس از گذشت نیمی از سال، بلااستفاده و بدون اختصاص و پرداخت باقی مانده است.

  دیوان محاسبات ضمن پیگیری اختصاص به موقع این منابع به بانک های عامل و تسریع در پرداخت تسهیلات به طرح های اشتغال زایی، تأکید می کند هرگونه تأخیر در جریان دهی منابع مذکور، مغایر احکام قانون بودجه و موجب اختلال در تحقق اهداف اشتغال پایدار و عدالت محور کشور خواهدبود.


برچسب ها: اشتغال زایی - دیوان محاسبات - تسهیلات اشتغال زایی - منابع - اشتغال - تسهیلات اشتغال - طرح های اشتغال
آخرین اخبار سرویس:

پایش برخط دیوان محاسبات از انباشت منابع تسهیلات اشتغال زایی

پایش برخط دیوان محاسبات از انباشت منابع تسهیلات اشتغال زایی