مطالب مرتبط:
صدای انفجار در اطراف تبریز؛ عملیات کنترل شده امحای مهمات آغاز شد
عملیات احداث نخستین مدرسه در بافت فرسوده سمنان آغاز شد
آغاز عملیات آسفالت معابر روستا های بخش خضرآباد با جذب اعتبارات ملی
آغاز عملیات احداث نخستین مدرسه در بافت فرسوده سمنان
آغاز عملیات اجرایی سردخانه هزار تُنی در اردبیل
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 23 مهر 1404 ساعت 17:102025-10-15اجتماعي

آغاز عملیات بهسازی محور کرج کندوان


سرپرست اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده ای استان البرز از آغاز ادامه عملیات روکش آسفالت محور کرج – کندوان خبر داد.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز البرز ،داریوش باقرجوان اظهار کرد: ادامه عملیات روکش آسفالت محور کرج کندوان در محدوده آسارا آغاز شده و با جدیت در حال اجراست.

وی با بیان اینکه طول کل این طرح 40 کیلومتر است، افزود: تاکنون بیش از 10 کیلومتر از مسیر یادشده آسفالت ریزی شده و ادامه عملیات در سایر بخش های محور نیز در دستور کار قرار دارد.

باقرجوان بیان کرد:هدف از اجرای این طرح را افزایش ایمنی کاربران جاده ای، بهبود کیفیت سطح راه و تسهیل تردد وسایل نقلیه در یکی از محور های کوهستانی پرتردد کشور است.

سرپرست اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده ای استان البرز  تأکید کرد: با توجه به حجم بالای ترافیک در محور کرج – کندوان، اجرای این عملیات با رعایت کامل اصول ایمنی و مدیریت ترافیک صورت می گیرد تا کمترین اختلال در رفت وآمد وسایل نقلیه ایجاد شود.


برچسب ها: راهداری و حمل ونقل جاده ای - اداره کل راهداری - عملیات - حمل ونقل جاده ای - کندوان - محور - روکش آسفالت
آخرین اخبار سرویس:

آغاز عملیات بهسازی محور کرج کندوان

آغاز عملیات بهسازی محور کرج کندوان