مطالب مرتبط:
بدهیِ 70هزارمیلیارد تومانی دولت به تامین اجتماعی بابت هزینه درمان/ چرا مصوبه سران قوا را اجرا نمی کنید؟
واکنش سخنگوی دولت به عدم واریز معوقات فروردین بازنشستگان تامین اجتماعی
واکنش سخنگوی دولت به عدم واریز معوقات فروردین بازنشستگان تامین اجتماعی
حاجی میرزایی: دولت تامین اعتبار راه آهن رشت ـ آستارا را تضمین می کند/ توقف پروژه ممنوع!
توسعه و جذب دانشجویان غیرایرانی اولویت دانشگاه علمی کاربردی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 17 مهر 1404 ساعت 12:202025-10-09سياسي

تامین معیشت محرومان، اولویت فوری دولت


نماینده مردم ورامین در مجلس با اشاره به وظیفه مضاعف دولت در قبال محرومان، هشدار داد که تورم و گرانی در حال تبدیل کردن طبقه متوسط به قشر جدید محرومان است.

- علی خزایی نماینده مردم ورامین، پیشوا و قرچک در مجلس شورای اسلامی، در گفت و گو با خبرنگار تابناک در استان تهران، با اشاره به نقش دولت در شرایط کنونی، تامین معیشت محرومان را اولویت فوری دولت خواند.

وی با تاکید بر شعار عدالت رییس جمهور، اظهار کرد: عدالت حکم می کند که زندگی و معیشت مردم محروم تضمین شود.

این اقشار در آزمون های سخت، از جمله جنگ 12 روزه خردادماه، حامیان انقلاب و میهن بودند و بنابراین دولت امروز وظیفه مضاعفی برای تامین زندگی آنان دارد.

هشدار درباره سقوط طبقه متوسط نماینده مردم ورامین، پیشوا و قرچک در مجلس با ابراز نگرانی از اثرات تورم بر زندگی مردم هشدار داد: نباید اجازه داد با این تورم و گرانی و عدم تناسب دخل و خرج خانوارها، طبقه متوسط جامعه نیز به قشر محروم تبدیل شود.

وی با اشاره به تغییر در گفتمان اقتصادی دولت ها گفت: یک زمانی دولت ها حرف از ارتقای سطح رفاه جامعه می زدند، اما الان نگران تنزل درآمد و سطح زندگی مردم هستند و تلاش می کنند اوضاع اقتصادی مردم بدتر از این نشود.


برچسب ها: نماینده مردم ورامین - نماینده مردم - محرومان - محروم - نماینده - مردم - دولت
آخرین اخبار سرویس:

تامین معیشت محرومان، اولویت فوری دولت

تامین معیشت محرومان، اولویت فوری دولت