مطالب مرتبط:
OpenAI با همکاری Broadcom اولین پردازنده های هوش مصنوعی جهان را تولید می کند
شورای عالی آموزش مأمور تدوین برنامه جامع بهره گیری از هوش مصنوعی در آموزش شد
مواجهه صحیح با پدیده هوش مصنوعی، «تعامل» است نه «تقابل»
چالش ها و فرصت های هوش مصنوعی در آموزش؛ از شکاف دیجیتال تا اخلاقیات
طراحی پپتیدها؛ وعده هوش مصنوعی برای نبرد با مقاومت آنتی بیوتیکی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 24 مهر 1404 ساعت 13:452025-10-16سياسي

برگزاری بوت کمپ تولید محتوای چندرسانه ای با هوش مصنوعی در سمنان


مسئول سازمان فضای مجازی سراج استان سمنان از برگزاری سومین دوره بوت کمپ تولید محتوا با هوش مصنوعی در سمنان خبر داد.

- با حضور نمایندگانی از استان های کشور صورت گرفت برگزاری بوت کمپ تولید محتوای چندرسانه ای با هوش مصنوعی در سمنان ایسنا/سمنان مسئول سازمان فضای مجازی سراج استان سمنان از برگزاری سومین دوره بوت کمپ تولید محتوا با هوش مصنوعی در سمنان خبر داد.

علیرضا قربانی در گفت وگو با ایسنا گفت: این رویداد سه روزه با محوریت تولید ویدیو و موسیقی، با حضور 104 شرکت کننده مشتاق از سراسر ایران آغاز شده و تا روز جمعه 25 مهرماه ادامه خواهد داشت، تا شرکت کنندگان و علاقه مندان، در فضایی آموزشی و تجربی، مهارت های نوین تولید محتوا با کمک هوش مصنوعی را بیاموزند و تمرین کنند.

وی افزود: در این رویداد سه روزه، 73 بانوی هنرمند و خلاق در کنار دیگر شرکت کنندگان، از 8 استان مختلف شامل همدان، اصفهان، البرز، تهران، مشهد، گلستان، مازندران و سمنان گرد هم آمدند تا با ابزارهای هوش مصنوعی، مرزهای تولید محتوا را جابه جا کنند، جایی که تکنولوژی و هنر در کنار هم، روایتی نو از خلاقیت را رقم زدند.

مسئول سازمان فضای مجازی سراج استان سمنان ادامه داد: از اولین نت تا نخستین فریم، هر لحظه این بوت کمپ، تجلی هم صدایی دانش و احساس است، فرصتی برای یادگیری، تجربه، و خل


برچسب ها: تولید محتوا - هوش مصنوعی - سمنان - تولید - مصنوعی - برگزاری - بوت کمپ
آخرین اخبار سرویس:

برگزاری بوت کمپ تولید محتوای چندرسانه ای با هوش مصنوعی در سمنان

برگزاری بوت کمپ تولید محتوای چندرسانه ای با هوش مصنوعی در سمنان