مطالب مرتبط:
نقشه های بدیل برای خروج از وضعیت نه جنگ نه صلح
تقویت اقتصاد کوچک مقیاس و پایدار با بهره گیری از ظرفیت روستاهای کرمان در دستور کار است
برنامه رقابت های تکواندوی قهرمانی جهان 2025/ رقابت ناهید کیانی و آرین سلیمی در روز نخست
افزایش 2500 لیتر بر ثانیه ظرفیت تامین آب تهران تا پایان هفته جاری
غم چوپان، واکنش مداح به ساعی و علت جدایی حسینی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 21 مهر 1404 ساعت 13:552025-10-13ورزشي

تأکید هادی ساعی بر ظرفیت های بی بدیل تکواندوی قزوین


 رییس فدراسیون تکواندو، در دیدار با معاون سیاسی امنیتی استاندار قزوین، با ابراز خرسندی از پتانسیل های بالای این استان در رشته تکواندو، خواستار توجه ویژه به این رشته و حمایت از تیم های قزوینی برای حضور در لیگ برتر شد.

- به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین ، ساعی در این دیدار تأکید کرد که قزوین تنها استانی است که به صورت همزمان از مربی لژیونر، نایب قهرمان المپیک، و بازیکنان و مربیان سطح ملی برخوردار است.

  وی با انتقاد از وضعیت موجود، اظهار داشت: حیف است این استان برای خودش هزینه نکند و در لیگ برتر تیم داری نداشته باشد.

  رییس فدراسیون با اشاره به فعالیت تیم داری در سایر رشته های ورزشی استان، تأکید کرد که نباید پتانسیل بالای تکواندوی قزوین نادیده گرفته شود، چرا که این استان دارای مربیان خوب، بازیکنان مستعد و مدیریت دلسوز است.

  ساعی معتقد است با سرمایه گذاری مناسب، شکوفایی استعداد های بومی و حضور پررنگ قزوین در میادین ملی و بین المللی دور از دسترس نیست.

  معاون سیاسی امنیتی استاندار هم گفت: تکواندو یکی از ارکان ورزشی استان است و باید تقویت شود.

  احمدپوربا اشاره به ظرفیت های بالای این استان در ورزش های رزمی، به ویژه تکواندو، بر لزوم حمایت از تیم داری در لیگ برتر تأکید کرد.


برچسب ها: استان - قزوین - رییس فدراسیون - معاون سیاسی امنیتی - خبرگزاری صداوسیما - بازیکنان - فدراسیون
آخرین اخبار سرویس:

تأکید هادی ساعی بر ظرفیت های بی بدیل تکواندوی قزوین

تأکید هادی ساعی بر ظرفیت های بی بدیل تکواندوی قزوین