مطالب مرتبط:
برگزاری راهپیمایی جمعه های خشم و نصر در آبادان و خرمشهر
راهپیمایی «بشارت نصر» جمعه (18 مهر 1404) در سراسر کشور برگزار می شود
راهپیمایی بشارت نصر، جمعه در سراسر کشور برگزار می شود
برگزاری راهپیمایی جمعه های خشم در آذربایجان شرقی
راهپیمایی «بشارت نصر» در سراسر کشور برگزار می شود
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 16 مهر 1404 ساعت 10:402025-10-08سياسي

جمعه ؛ برگزاری راهپیمایی بشارت نصر در استان سمنان


همزمان با سراسر کشور ، راهپیمایی بشارت نصر هجدهم مهر ماه پس از اقامه نماز جمعه در استان سمنان برگزار می شود.

- همزمان با سراسر کشور ، راهپیمایی بشارت نصر هجدهم مهر ماه پس از اقامه نماز جمعه در استان سمنان برگزار می شود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ مرکز سمنان   ، شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به مناسبت دومین سالگرد طوفان الاقصی اعلام کرد: راهپیمایی بشارت نصر در حمایت از ملت مقاوم و قهرمان فلسطین، 18 مهر پس از نمازجمعه در سراسر کشور برگزار می شود.

  در بخشی از این اطلاعیه آمده است:  غزه قهرمان،در دومین سالگرد عملیات راهبردی طوفان الاقصی و پس از دو سال مقاومت بی امان و ایستادگی تاریخی، به نماد وجدان بیدار بشریت تبدیل و صدای بشارت نصر از میان ویرانه های محاصره شده آن طنین انداز است.

آنچه امروز در این سرزمین شاهدیم، گشایش فصلی نو در روایت پیروزی ملتی است که با خون بیش از 60 هزار شهید، معادلات قدرت را در منطقه و جهان دگرگون کرده و هیمنه پوشالی صهیونیسم جهانی را که با تبلیغات رسانه ای و پشتیبانی ناتو شکل گرفته، فرو ریخته و قدرت ادعایی آن در عرصه های نظامی، اطلاعاتی و امنیتی را به چالش کشیده و ماشین جنگی رژیم اشغالگر قدس و حامیان غربی اش را پس از دو سال کشتار و ویرانی، در برابر اراده پولادین مقاومت زمین گیر کرده است.


برچسب ها: راهپیمایی - استان سمنان - برگزار - بشارت - سمنان - اقامه نماز - نماز جمعه
آخرین اخبار سرویس:

جمعه ؛ برگزاری راهپیمایی بشارت نصر در استان سمنان

جمعه ؛ برگزاری راهپیمایی بشارت نصر در استان سمنان