مطالب مرتبط:
ویدیو| زنان و مردان ایران و روسیه کنار هم تماشاگر بازی تیم ملی
ویدیو| زنان و مردان ایران و روسیه کنار هم تماشاگر بازی تیم ملی
ببینید | صدای فریاد رامین رضاییان در ورزشگاه پر از تماشاگر شنیده شد!
ویدیو| زنان و مردان ایران و روسیه کنار هم تماشاگر بازی تیم ملی
ویدیو| زنان و مردان ایران و روسیه کنار هم تماشاگر بازی تیم ملی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 19 مهر 1404 ساعت 12:302025-10-11فرهنگي

چند تماشاگر به تئاترهای دولتی رفتند؟


نمایش «قهوه قجری» به کارگردانی علی برجی که از 28 شهریور در تماشاخانه «سنگلج» با ظرفیت سالن 236 صندلی به صحنه رفته است، با 18 اجرا، میزبان 1308تماشاگر بوده است.

- نمایش قهوه قجری به کارگردانی علی برجی که از 28 شهریور در تماشاخانه سنگلج با ظرفیت سالن 236 صندلی به صحنه رفته است، با 18 اجرا، میزبان 1308تماشاگر بوده است.

این نمایش با احتساب قیمت بلیت 198 هزار تومانی، مبلغ 150میلیون  90 هزار 500 تومان فروش دست یافته است.

/ عکس: قهوه قجری در تماشاخانه سنگلج آمار فروش و مخاطب نمایش های مجموعه تئاترشهر، تالار هنر و تماشاخانه سنگلج تا پایان روز جمعه18 مهر ماه 1404 اعلام شد.

به گزارش عصر ایران به نقل از روابط عمومی اداره کل هنرهای نمایشی، آمار فروش و تعداد تماشاگران نمایش های مجموعه تئاترشهر، تالار هنر و همچنین تماشاخانه سنگلج تا روز جمعه 18مهر ماه 1404 اعلام شد.

  نمایش رامسس دوم به کارگردانی رضا گوران که از روز هفتم مهرماه اجرای خود را در تالار اصلی مجموعه تئاتر شهر با ظرفیت 579 تماشاگر و قیمت بلیت 500 هزار تومان آغاز کرده، با مجموع 10 اجرا میزبان 5 هزار و 626 تماشاگر و فروشی معادل 2 میلیارد و 564 میلیون و 360 هزار تومان بوده است.

نمایش عالیجناب ام به کارگردانی مهتاب عسگری نیز که از اول مهر اجرای خود را در کارگاه نمایش با ظرفیت تماشاگر 26 تماشاگر و قیمت بلیت 160 هزا


برچسب ها: تماشاخانه سنگلج - نمایش - تماشاگر - کارگردانی - قهوه قجری - آمار فروش - مهر ماه
آخرین اخبار سرویس:

چند تماشاگر به تئاترهای دولتی رفتند؟

چند تماشاگر به تئاترهای دولتی رفتند؟