مطالب مرتبط:
سیگنال رییس فدرال رزرو| نرخ بهره بیشتر می شود؟
درها برای کاهش نرخ بهره باز است
بی تفاوتی بیت کوین نسبت به سیگنال های فدرال رزرو
وظایف و اختیارات گسترده شورای عالی ترافیک/ نقش دورکاری کارکنان در کاهش ترافیک و افزایش بهره وری/ نقش سرویس ایاب و ذهاب کارکنان در کاهش ترافیک و افزایش بهره وری
BTC: شانس صعود پس از اشاره Jerome Powell به کاهش نرخ ها
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 23 مهر 1404 ساعت 14:452025-10-15اقتصادي

سیگنال تازه فدرال رزرو برای کاهش دوباره نرخ بهره


رییس فدرال رزرو آمریکا با وجود تعطیلی دولت و کمبود داده های اقتصادی رسمی، اعلام کرد که شرایط تورم و بازار کار مشابه سپتامبر بوده و احتمال کاهش چندباره نرخ بهره در ماه های آینده بسیار بالاست.

- رییس فدرال رزرو آمریکا با وجود تعطیلی دولت و کمبود داده های اقتصادی رسمی، اعلام کرد که شرایط تورم و بازار کار مشابه سپتامبر بوده و احتمال کاهش چندباره نرخ بهره در ماه های آینده بسیار بالاست.

بازارهای مالی به طور گسترده پیش بینی کردند که فدرال رزرو در اواخر ماه جاری نرخ بهره را دوباره کاهش دهد و رییس بانک مرکزی آمریکا نیز با این انتظارات همراه شد.

به گزارش ایسنا،  با وجود تعطیلی دولت آمریکا که فدرال رزرو را از دسترسی به مهمترین داده های اقتصادی محروم کرده است، جروم پاول، رییس فدرال رزرو گفت که وضعیت تورم و بیکاری شبیه به وضعیت سپتامبر است که فدرال رزرو نرخ بهره معیار را کاهش داد و به نظر می رسد که در مسیر کاهش چندین بار دیگر نرخ بهره در سال جاری است.

پاول در نشست سالانه انجمن ملی اقتصاد کسب و کار (NABE) در فیلادلفیای پنسیلوانیا گفت: بر اساس داده هایی که در اختیار داریم، می توان گفت که چشم انداز اشتغال و تورم از زمان نشست چهار هفته پیش در سپتامبر، تغییر چندانی نکرده است.


برچسب ها: فدرال رزرو - نرخ بهره - فدرال - تعطیلی دولت - رزرو - آمریکا - اقتصادی
آخرین اخبار سرویس:

سیگنال تازه فدرال رزرو برای کاهش دوباره نرخ بهره

سیگنال تازه فدرال رزرو برای کاهش دوباره نرخ بهره