مطالب مرتبط:
57درصد جمعیت کشور به شبکه فاضلاب وصل شدند
57درصد جمعیت کشور به شبکه فاضلاب وصل شدند
توسعه شبکه فاضلاب در بیش از نیمی از کشور تکمیل شد
نشت یابی حدود 5 هزار کیلومتر شبکه گاز در استان چهارمحال و بختیاری
ابقای شهردار اهواز
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 15 مهر 1404 ساعت 11:302025-10-07اجتماعي

لایروبی و شستشوی بیش از 226 کیلومتر از شبکه فاضلاب اهواز


مدیرعامل آبفا اهواز از اجرای عملیات لایروبی و شستشوی خطوط و شبکه فاضلاب این کلانشهر به طول بیش از 226 کیلومتر خبر داد.

-   حسین عبیداوی روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا بیان کرد: گرفتگی و پس زدگی فاضلاب از جمله مهم ترین مشکلات شهری اهواز، همواره به عنوان یکی از دغدغه های اصلی شهروندان مطرح بوده است.

وی افزود: عملیات شست و شو و لایروبی شبکه فاضلاب در نقاط مختلف شهر به صورت مستمر در حال انجام است و اکیپ های عملیاتی شرکت به صورت شبانه روزی در حال فعالیت هستند.

مدیرعامل شرکت آبفا اهواز با اشاره به سایر اقدامات انجام شده گفت: تا پایان شهریورماه، 11 هزار و 283 حلقه منهول فاضلاب نیز توسط اکیپ های اجرایی شرکت شست وشو و پاک سازی شد.

عبیداوی سرقت درب و رینگ منهول ها، عدم نصب چربی گیر توسط رستوران ها و فست فودها، تخلیه ضایعات و نخاله های ساختمانی، ورود پساب های صنعتی و آلاینده های بیمارستانی را از مهم ترین عوامل بروز گرفتگی در شبکه فاضلاب عنوان کرد و افزود: این موارد طی عملیات شست و شو و لایروبی به وضوح مشاهده شده اند.

وی تصریح کرد: هرچند عملیات شست و شو و لایروبی موجب تسهیل جریان فاضلاب و روان آب ها می شود، اما کاهش و یا جلوگیری از آبگرفتگی و پس زدگی فاضلاب به مشارکت عمومی نیز نیاز دارد.


برچسب ها: شبکه فاضلاب - فاضلاب - لایروبی - اهواز - آبفا اهواز - عملیات - به صورت شبانه روزی
آخرین اخبار سرویس:

لایروبی و شستشوی بیش از 226 کیلومتر از شبکه فاضلاب اهواز

لایروبی و شستشوی بیش از 226 کیلومتر از شبکه فاضلاب اهواز