مطالب مرتبط:
خودکشی عامل جنایت در روستا اندیکا
پرونده آزار سریالی زنان در تهران توسط مرد افغانستانی؛ مجازات نهایی فقط 100 ضربه شلاق!
قاتل خاموش: چگونه سرطان کبد را در مراحل اولیه شناسایی کنیم؟
این دمنوش ها قاتل فشار خون است
این دمنوش ها قاتل فشار خون است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 27 مهر 1404 ساعت 11:252025-10-19حوادث

پایان قاتل سریالی اندیکا


فرمانده انتظامی شهرستان اندیکا از کشته شدن قاتل فراری که اقدام به قتل چهار شهروند اندیکایی کرده بود، خبر داد.

- به گزارش تابناک به نقل از رکنا؛ میثم امامی، قاتل فراری که پس از دریافت مرخصی از زندان، پا بند الکترونیکی خود را باز کرده و اقدام به قتل دو برادر و دو نفر دیگر کرده بود، در عملیاتی گسترده توسط پلیس شناسایی و کشته شد.

سرهنگ دوم ستاد سید بهمن سلیمانی پیانی، فرمانده انتظامی اندیکا، اعلام کرد: با اقدامات فنی و تخصصی و رصد اطلاعاتی و با هماهنگی مقام قضایی، محل اختفاء قاتل در یکی از شهرستان های همجوار شناسایی شد.

با توجه به دستگیری افرادی که در مخفی کردن وی همکاری داشتند، عرصه بر قاتل تنگ شد و بلافاصله زمین گیر گردید.

وی افزود: جسد قاتل برای انجام معاینات تخصصی به پزشکی قانونی منتقل شد و از محل اختفای وی یک قبضه سلاح جنگی کلاشینکف، مقادیری فشنگ و خشاب کشف و ضبط شد.

قاتل پیش تر با استفاده از سلاح گرم اقدام به قتل دو برادر جلوی منزلشان و سپس پسر عموی خود کرده و پس از آن نیز دوستش را در خانه اش به قتل رسانده بود.

پلیس شهرستان اندیکا اعلام کرده است که اقدامات اطلاعاتی و قضایی برای دستگیری دیگر افرادی که در این پرونده دست داشته اند ادامه دارد.


برچسب ها: فرمانده انتظامی - قاتل - اندیکا - فرمانده انتظامی شهرستان - قاتل فراری - اقدام - شهرستان
آخرین اخبار سرویس:

پایان قاتل سریالی اندیکا

پایان قاتل سریالی اندیکا