مطالب مرتبط:
«لباس عروسی» به جشنواره فیلم کوتاه تهران راه یافت
«لباس عروسی» به جشنواره فیلم کوتاه تهران راه یافت/ رونمایی از تیزر
«خلیل» در راه جشنواره فیلم شارجه
راه یابی «خلیل» به دوازدهمین دوره جشنواره فیلم شارجه
«خلیل» به شارجه راه یافت
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 12 مهر 1404 ساعت 17:252025-10-04فرهنگي

«ده سالگی» به جشنواره «زیرو پلاس» روسیه راه یافت


پویانمایی «ده سالگی» ساخته فاطمه جعفری به بخش مسابقه دوازدهمین جشنواره بین المللی فیلم کودک و نوجوان «زیرو پلاس» روسیه راه پیدا کرد و در روز نخست این رویداد به نمایش درمی آید.

- پویانمایی ده سالگی ساخته فاطمه جعفری به بخش مسابقه دوازدهمین جشنواره بین المللی فیلم کودک و نوجوان زیرو پلاس روسیه راه پیدا کرد و در روز نخست این رویداد به نمایش درمی آید.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما ، این حضور، گامی دیگر در مسیر موفقیت های جهانی این اثر از تولیدات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در حوزه فیلم های کوتاه انیمیشن است.

جشنواره زیرو پلاس به عنوان یکی از رویداد های معتبر سینمایی ویژه کودکان و خانواده ها در روسیه، با هدف ترویج فیلم های پُرمحتوا و خلاقانه، به پرورش جهان بینی کودکان و نوجوانان کمک می کند.

  این جشنواره با تأکید بر ارزش های انسانی مانند خانواده، دوستی، مهربانی و احترام به طبیعت، فضایی امیدبخش برای مخاطبان خود فراهم می آورد.

در این دوره از جشنواره، بیش از 200 فیلم از 30 کشور در بخش های مختلف شامل فیلم های بلند، کوتاه، انیمیشن، مستند و علمی اکران می شود که بسیاری از آنها برای اولین بار در روسیه به نمایش درمی آیند.


برچسب ها: جشنواره - فیلم کودک و نوجوان - کودکان و نوجوانان - نوجوان - کودک و نوجوان - کانون پرورش فکری کودکان - فاطمه جعفری
آخرین اخبار سرویس:

«ده سالگی» به جشنواره «زیرو پلاس» روسیه راه یافت

«ده سالگی» به جشنواره «زیرو پلاس» روسیه راه یافت