مطالب مرتبط:
خرید گوشی های سرقتی فقط 100 هزار تومان!
اعترافات اعضای باند سرقت خشن در مشهد| فروش گوشی های آیفون سرقتی فقط 100 هزار تومان!
انفجار قیمت موبایل در بازار؛ خرید یک گوشی ساده هم آرزو شد (8 مهر 1404)
رشد 100 درصدی ظرفیت نخبگان استان خراسان جنوبی
100 ثانیه با اخبار ایلام، امروز 8 مهر ماه 1404
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 9 مهر 1404 ساعت 10:302025-10-01حوادث

خرید گوشی های سرقتی فقط 100 هزار تومان


من گوشی های سرقتی را به مالخردیگری به نام «بهروز» می فروشم که بی درنگ عوامل انتظامی وی رانیز درمخفی گاهش واقع درشهرک شهید رجایی دستگیر کردند.

- من گوشی های سرقتی را به مالخردیگری به نام بهروز می فروشم که بی درنگ عوامل انتظامی وی رانیز درمخفی گاهش واقع درشهرک شهید رجایی دستگیر کردند.

به دنبال وقوع سرقت های مخوف درمشهد، گروه های ویژه ای از نیروهای انتظامی با دستور قاطع سرهنگ محمدچراغ (رییس پلیس مشهد) وارد عمل شدند و تحقیقات گسترده ای راآغاز کردند.

به گزارش خراسان، در این میان گروه مشترکی از نیروهای گشت انتظامی و افسران زبده دایره تجسس با هدایت و نظارت مستقیم سرگرد احسان سبکبار (رییس کلانتری شفا) به تحلیل های کارشناسی پرداختندو با به کارگیری منابع و مخبران و همچنین بهره گیری ازتوان اطلاعاتی پلیس به جست وجوی سارقان خشن ادامه دادند تا این که مشخص شد دو نفر از اعضای این باند که سوار برموتورسیکلت هوندای آبی رنگ بوده اند دآخرین سرقت خود و با تهدید شمشمیر، یک دستگاه گوشی آیفون شهروندان را زورگیری کرده اند.

  بنابراین ماموران با سرنخ های موجود به ردزنی دوجوان22.

23ساله پرداختند و موفق شدند، موتورسیکلت مذکور را در یکی از خیابان های حوزه استحفاظی شناسایی کنند.


برچسب ها: انتظامی - شهید رجایی - سرقت - نیروهای انتظامی - گوشی - دستگیر - بهروز
آخرین اخبار سرویس:

خرید گوشی های سرقتی فقط 100 هزار تومان

خرید گوشی های سرقتی فقط 100 هزار تومان