مطالب مرتبط:
مایلی کهن: درویش قربانی شد/ الان زمان مناسبی برای تغییر هاشمیان نیست
مایلی کهن: الان زمان تغییر هاشمیان نیست/ درویش هم قربانی شد
مایلی کهن: الان زمان تغییر هاشمیان نیست/ درویش هم قربانی شد
مایلی کهن: الان زمان تغییر هاشمیان نیست/ درویش هم قربانی شد
مایلی کهن: الان زمان تغییر هاشمیان نیست/ درویش هم قربانی شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 28 مهر 1404 ساعت 17:252025-10-20ورزشي

مایلی کهن: وقت تغییر هاشمیان نیست، چیزی از لیگ نگذشته


پیشکسوت پرسپولیس با بیان اینکه همه چیز قابل جبران است، گفت: الان زمان مناسبی برای تغییر وحید هاشمیان نیست و تا نیم فصل فرصت داریم.

- به گزارش تابناک به نقل از ایسنا؛ محمد مایلی کهن درباره تغییر مدیریت باشگاه پرسپولیس اظهار کرد: درویش در پرسپولیس چند سال زحمت کشید و نتایجی که کسب کرد بد نبود.

به هر صورت هر آمدنی، رفتنی دارد.

حال اینکه خودش استعفا کرده یا مجبور به استعفا شده اطلاع ندارم، اما معتقدم عملکردش در پرسپولیس بد نبود و حتی برای این تیم قهرمانی به ارمغان آورد.

او در خصوص وحید هاشمیان و احتمال تغییر او تا قبل از پایان نیم فصل گفت: من قلبا هاشمیان را دوست دارم.

او یکی از با شخصیت ترین بازیکنانی بود که می شناختم و سال ها نیز در آلمان در تیم های مختلف بازی و مربیگری کرده و تجربه زیادی دارد.

او، چون سال های زیادی در آلمان بوده تحت شرایط فرهنگ آنجا قرار گرفته و فرهنگ آلمان از نظر قانون و مقررات سخت تر و با ایران کاملا متفاوت است.

شاید یکی از عواملی که نتوانست تیم پرسپولیس را خوب جمع کند به خاطر بُعد فرهنگی باشد، چون خودش فردی منضبط است، اما بازیکنان دوست دارند به هر شکلی که می خواهند عمل کنند و این مساله کار را سخت می کند.

پیشکسوت پرسپولیس ادامه داد: در حال حاضر چیزی از لیگ نگذشته که به دنبال تغییر هاشمیان باشیم.


برچسب ها: پرسپولیس - هاشمیان - وحید هاشمیان - تغییر - مایلی کهن - پیشکسوت پرسپولیس - آلمان
آخرین اخبار سرویس:

مایلی کهن: وقت تغییر هاشمیان نیست، چیزی از لیگ نگذشته

مایلی کهن: وقت تغییر هاشمیان نیست، چیزی از لیگ نگذشته