مطالب مرتبط:
ظرفیت نیروگاه های تجدیدپذیر به حدود 10هزار مگاوات افزایش می یابد
گام های نهایی برای احداث شهرک تخصصی پوشاک یزد
احداث 200 واحد مسکن محرومین در روستاهای استان کرمانشاه
ارائه تسهیلات بانکی برای احداث نیروگاه تجدیدپذیر خانگی کلید خورد
صدور حکم جلب برای بلاگر هتاک به اقوام
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 16 شهریور 1404 ساعت 12:252025-09-07اقتصادي

صدور موافقت برای احداث 19 هزار مگاوات ظرفیت نیروگاهی توسط صنایع


مجری طرح احداث نیروگاه های خودتأمین توانیر گفت: تاکنون برای احداث 19 هزار و 357 مگاوات ظرفیت نیروگاهی توسط صنایع انرژی بر موافقت اصولی صادر شده است، - مجری طرح احداث نیروگاه های خودتأمین توانیر گفت: تاکنون برای احداث 19 هزار و 357 مگاوات ظرفیت نیروگاهی توسط صنایع انرژی بر موافقت اصولی صادر شده است، اما سهم تحقق یافته این تعهدات بسیار محدود بوده و بخش عمده ای از پروژه ها یا اجرا نشده و یا در مراحل ابتدایی باقی مانده است.

به گزارش  خبرگزاری صدا و سیما ، مهدی مقیم زاده مجری طرح احداث نیروگاه های صنایع خودتامین توانیر، با انتقاد از تعلل صنایع بزرگ در اجرای تعهدات قانونی خود گفت: تاکنون برای احداث 19 هزار و 357 مگاوات ظرفیت نیروگاهی توسط صنایع انرژی بر موافقت اصولی صادر شده است، اما سهم تحقق یافته این تعهدات بسیار محدود بوده و بخش عمده ای از پروژه ها یا اجرا نشده و یا در مراحل ابتدایی باقی مانده است.

وی افزود: بر اساس ماده 4 قانون مانع زدایی از توسعه صنعت برق، صنایع فولاد، مس، پتروشیمی، آلومینیوم، پالایشگاه ها و سایر صنایع انرژی بر موظف اند زیرساخت های انرژی خود را تامین کنند.

با این حال، عمل نکردن این صنایع به وظایف قانونی، باعث شده بخش قابل توجهی از بار ناترازی و محدودیت انرژی همچنان بر دوش شبکه برق کشور باقی بماند.


برچسب ها: نیروگاه - صنایع انرژی بر - احداث - موافقت اصولی - صنایع - موافقت - ظرفیت
آخرین اخبار سرویس:

صدور موافقت برای احداث 19 هزار مگاوات ظرفیت نیروگاهی توسط صنایع

صدور موافقت برای احداث 19 هزار مگاوات ظرفیت نیروگاهی توسط صنایع