مطالب مرتبط:
سفری لذت بخش به زیباترین روستای نزدیک تهران در تابستان؛روستای چناقچی علیا
تصاویر/ مراسم عزاداری رحلت پیامبر (ص) و شهادت امام حسن (ع) در روستای قشلاق نوروز بیجار
5 روستای زیبای جاده چالوس برای سفر یک روزه
دومین یادواره شهدای روستای کٌلکت گلوگاه
بهره برداری از پروژه های بزرگ آب و فاضلاب در 28 روستای آذربایجان شرقی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 1 شهریور 1404 ساعت 10:402025-08-23اقتصادي

گازرسانی به 11 روستای سرخس پایان یافت


ضریب برخورداری روستاهای سرخس از گاز طبیعی به بیش از 94 درصد رسید.

-   به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز خراسان رضوی، فرماندار سرخس گفت: با گازرسانی به 11 روستای دیگر این شهرستان، ضریب برخورداری روستاهای سرخس از گاز طبیعی از 80 درصد به بیش از 94 درصد رسیده و زمینه برای ایجاد فرصت های اقتصادی و جلوگیری از تخریب محیط زیست در کنار بهبود بهداشت و رفاه عمومی فراهم شده است.

مجید بیکی افزود: روستاهای پسکمر، صاحب داد، صدرآباد، شوراب علیا، شوراب سفلی، شلغمی علیا، شلغمی سفلی، قره سنگی، پل خاتون، باغک و پده ها، روستاهایی هستند که به تازگی از نعمت گاز برخوردار شده اند.

وی ادامه داد: عملیات گازرسانی به چهار روستای باقی مانده واجد شرایط شامل بغبغو، دربند، قره قیطان و معدن نیز در حال انجام است و این چهار روستا هم امسال از نعمت گاز برخوردار خواهند شد و ضریب گازرسانی به روستاهای سرخس به  100 درصد خواهد رسید.

وی اظهار داشت: برای اجرای این طرح، 673 علمک نصب، 93 هزار و 967 متر شبکه توزیع و 12 هزار و 293 متر شبکه تغذیه ایجاد شده و برای افزایش پایداری و ایمنی شبکه نیز دو ایستگاه تقلیل فشار راه اندازی شده است.


برچسب ها: روستا - روستاهای - گازرسانی - برخوردار - سرخس - روستای - برخورداری
آخرین اخبار سرویس:

گازرسانی به 11 روستای سرخس پایان یافت

گازرسانی به 11 روستای سرخس پایان یافت