| چهارشنبه، 26 شهریور 1404 ساعت 17:552025-09-17اقتصادي
کشاورزان قزوینی این روزها در 13 هزار هکتار از باغات پسته خود مشغول برداشت محصولی هستند که علاوه بر ارزش غذایی بالا، نویدبخش رونق اقتصادی برای منطقه است.
- به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، باغداران پسته قزوین با وجود چالش های زیست محیطی، از 15 روز پیش برداشت محصول خود را آغاز کرده اند.
امسال قیمت پسته نسبت به سال گذشته بهبود یافته و ارقام خاصی مانند پسته با مغز سبز به دلیل چربی بالاتر و کاربرد بیشتر در صنایع غذایی، با قیمتی بالاتر از میانگین کشوری عرضه می شوند.
تلاش ها برای اصلاح باغات نامرغوب از طریق پیوند سرشاخه و معرفی ارقام جدید، نویدبخش افزایش 4 تا 5 برابری عملکرد و بهبود کیفیت محصول در آینده است.
برچسب ها: برداشت محصول -
رونق اقتصادی -
پسته -
قزوین -
برداشت -
خبرگزاری صداوسیما -
باغداران |
آخرین اخبار سرویس:
|
برداشت پسته در قزوین؛ از سحرخیزی باغداران تا نوید رونق اقتصادی
برداشت پسته در قزوین؛ از سحرخیزی باغداران تا نوید رونق اقتصادی
همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.
تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.