مطالب مرتبط:
قیمت مرغ، گوشت سفید و تخم مرغ در بازار/ جدول
گوشت مرغ با قیمت جدید به بازار رسید (17 شهریور)
گوشت مرغ با قیمت جدید به بازار رسید (17 شهریور)
گوشت مرغ با قیمت جدید به بازار رسید (17 شهریور)
اختلال در بازار گوشت قرمز؛ دلالان سود می برند، تولیدکنندگان و مردم متضرر می شوند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 18 شهریور 1404 ساعت 13:102025-09-09اقتصادي

توزیع روزانه 60 تن گوشت در میادین و بازار های میوه و تره بار


مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره بار شهرداری تهران از توزیع روزانه 60 تن گوشت اعم از گوشت قرمز و سفید در میادین و بازار های میوه و تره بار شهرداری تهران خبر داد.

- توزیع روزانه 60 تن گوشت در میادین و بازار های میوه و تره بار مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره بار شهرداری تهران از توزیع روزانه 60 تن گوشت اعم از گوشت قرمز و سفید در میادین و بازار های میوه و تره بار شهرداری تهران خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ مهدی بختیاری زاده با اشاره توزیع روزانه 60 تن گوشت در بازار های میوه و تره بار شهرداری تهران گفت: برنامه ریزی ما به اندازه مصرف میادین میوه وتره بار شهرداری تهران بوده و تأمین و عرضه به طور کامل انجام شده و به تمام نیاز ها پاسخ می دهیم مگر اینکه در حین کار مانعی ایجاد شود.

وی با اشاره به سقف نیاز روزانه گوشت در میادین و بازار های میوه و تره بار شهرداری تهران افزود: روزانه 60 تن گوشت به صورت مداوم و در غرف پروتیینی و قصابی ها با قیمت عادلانه توزیع می شود.

مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره بار شهرداری تهران با اشاره به اینکه قاچاق دام مولد باعث بروز بحران در بازار گوشت در کشور شده است، ادامه داد: در طول یک دهه اخیر دام داخلی با مسائل مختلفی روبه رو است.


برچسب ها: میوه و تره بار - شهرداری تهران - تره بار - شهرداری - میادین - میادین میوه و تره بار - روزانه
آخرین اخبار سرویس:

توزیع روزانه 60 تن گوشت در میادین و بازار های میوه و تره بار

توزیع روزانه 60 تن گوشت در میادین و بازار های میوه و تره بار