مطالب مرتبط:
نتیجه بازی فوتبال استقلال و پیکان امروز یکشنبه 30 شهریور 1404
قهر هواداران استقلال در بازی با پیکان بعد از باخت فاجعه بار
بازی استقلال تهران - پیکان (ویدئو)
سیدورف و بانوی ایرانی تماشاگر ویژه بازی استقلال +عکس
سیدورف و همسر ایرانی اش تماشاگر ویژه بازی استقلال (عکس)
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 31 شهریور 1404 ساعت 12:552025-09-22ورزشي

بازیکن میلیاردی هزار تومان هم بازی نکرد/آبروی 80 ساله استقلال را بردند


کارشناس فوتبال با انتقاد از عملکرد مدیران و بازیکنان استقلال در هفته های ابتدایی لیگ برتر و لیگ قهرمانان آسیا گفت: آنها با نتایجی که رقم زدند آبروی 80 ساله استقلال را بردند.

- کارشناس فوتبال با انتقاد از عملکرد مدیران و بازیکنان استقلال در هفته های ابتدایی لیگ برتر و لیگ قهرمانان آسیا گفت: آنها با نتایجی که رقم زدند آبروی 80 ساله استقلال را بردند.

به گزارش خبرنگار مهر ، تیم فوتبال استقلال که شروع پرنوسانی در لیگ برتر داشته است، با شکست 7 بر یک برابر الوصل در لیگ قهرمانان آسیا زیر بار فشار انتقاد پیشکسوتان و هواداران رفت و در شرایطی که امیدوار بود با پیروزی برابر پیکان از این وضعیت خارج شود، از دست دادن دو امتیاز دیگر اوضاع را بدتر کرد.

استقلال بی هدف و بی برنامه بازی کرد حسن روشن در گفتگو با خبرنگار مهر به شکست 7 بر 1 استقلال برابر الوصل امارات اشاره کرد و گفت: هنوز باور ندارم که بازی را اینچنین وحشتناک به حریف واگذار کنیم.

استقلال در این دیدار بی هدف، بی برنامه و بی تعصب بود و مشخص نبود بعد از باخت به استقلال خوزستان به این تیم چه گذشته است.

در زمین نه خط دفاع وجود داشت ، نه خط حمله و نه یک دروازه بان مطمئن که اجازه ندهد حریف 7 بار دروازه آنها را باز کند.


برچسب ها: استقلال - لیگ قهرمانان آسیا - قهرمانان آسیا - لیگ قهرمانان - بازیکنان استقلال - کارشناس فوتبال - قهرمانان
آخرین اخبار سرویس:

بازیکن میلیاردی هزار تومان هم بازی نکرد/آبروی 80 ساله استقلال را بردند

بازیکن میلیاردی هزار تومان هم بازی نکرد/آبروی 80 ساله استقلال را بردند