مطالب مرتبط:
4 همت در پرونده چای دبش به بیت المال بازگشت
تلاش های متهم ردیف اول پرونده چای دبش برای فرار از رد مال ناکام ماند | بازگشت ویلای 8 هزار متری به بیت المال
تأکید دادستان خوزستان بر تشدید برخورد با جرائم بانکی و حفظ حقوق بیت المال
سفر به ایام قدیم؛ تفریح های لوکس خاندان پهلوی با تیپ های آنچنانی از بیت المال
ضبط یک ویلا به ارزش 4 هزار میلیاردی از متهم ردیف اول پرونده چای دبش + ویدئو
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 29 شهریور 1404 ساعت 09:552025-09-20سياسي

4 همت دیگر در پرونده دبش به بیت المال بازگشت


متهم ردیف اول پرونده چای دبش یک ویلای 8 هزار متری به ارزش 4 هزار میلیارد تومان به نام یکی از کارمندان خود منتقل کرده بود که با حکم قضایی این ویلا ضبط و بیت المال بازگشت.

- متهم ردیف اول پرونده چای دبش یک ویلای 8 هزار متری به ارزش 4 هزار میلیارد تومان به نام یکی از کارمندان خود منتقل کرده بود که با حکم قضایی این ویلا ضبط و بیت المال بازگشت.

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، قوه قضاییه اعلام کرد: اکبر رحیمی دارآباد متهم ردیف اول پرونده چای دبش که در دادگاه به حبس، رد مال و جزای نقدی محکوم شده است، در مراحل رسیدگی به پرونده و برای فرار از پرداخت حقوق بیت المال، اموال خود را به نام افراد دیگر از جمله اقوام و کارمندان خود کرده بود.

در یک نمونه، در روند رسیدگی به پرونده چای دبش در دادسرا و شناسایی اموال متهمان پرونده، مشخص می شود که رحیمی درآباد یک ویلای 8 هزار متری مجلل را که دارای امکاناتی از جمله زمین گلف بوده به نام یکی از کارمندان خود کرده است.

با دستور قضایی کارمند مورد نظر احضار و مدعی می شود که این ویلا در ازای بدهی به وی منتقل شده است.

در نتیجه تحقیقات مشخص می شود این ادعا نادرست بوده و اکبر رحیمی برای فرار از قانون چنین اقدامی کرده و ویلا به دستور قضایی ضبط می شود.


برچسب ها: پرونده - بیت المال - روند - چای دبش - متهم ردیف - میلیارد تومان - کارمندان
آخرین اخبار سرویس:

4 همت دیگر در پرونده دبش به بیت المال بازگشت

4 همت دیگر در پرونده دبش به بیت المال بازگشت