مطالب مرتبط:
2400 خودرو وارداتی در گمرگ غرب تهران تعیین تکلیف شدند
دستور دادستان تهران برای تعیین تکلیف 2800 دستگاه خودروی وارداتی
دستور دادستان تهران برای تعیین تکلیف فوری خودرو های وارداتی متوقف در گمرک
بلاتکلیفی 2800 دستگاه خودرو وارداتی
دستور فوری دادستان تهران برای تعیین تکلیف 2800 خودروی وارداتی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 25 شهریور 1404 ساعت 13:402025-09-16سياسي

تعیین تکلیف 2 هزار و 400 خودرو وارداتی رسوبی با ورود دستگاه قضا


دادستان عمومی و انقلاب تهران، از تشکیل کارگروه ویژه ای در دادستانی تهران برای رسیدگی فوری به وضع خودرو های وارداتی رسوبی موجود در گمرک غرب تهران خبر داد.

- دادستان عمومی و انقلاب تهران، از تشکیل کارگروه ویژه ای در دادستانی تهران برای رسیدگی فوری به وضع خودرو های وارداتی رسوبی موجود در گمرک غرب تهران خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، علی صالحی در جریان بازدید اخیر خود از گمرک غرب تهران گفت: با توجه به حجم بالای خودرو های رسوبی و مشکلات موجود در فرآیند ترخیص، مقرر شد کارگروه ویژه ای در دادستانی تهران با حضور نمایندگان دستگاه های ذی ربط تشکیل و تا در اسرع وقت برای تعیین تکلیف این خودرو ها اقدام شود.

دادستان تهران افزود: ظرف چند ساعت پس از این بازدید، جلسه ای با حضور مسئولان وزارت صنعت، معدن و تجارت، بانک مرکزی و سازمان توسعه تجارت برگزار شد.

در این جلسه، ضمن بررسی مشکلات واردکنندگان، تصمیماتی مبنی بر حل مشکلات واردات خودرو اتخاذ و به بانک مرکزی ابلاغ شد.

دادستان تهران ادامه داد: بر اساس این تصمیمات و حل مشکلات اعلامی، واردکنندگان مکلف شدند در اسرع وقت برای ترخیص 2400 خودرو های موجود در گمرکات اقدام کنند.

 این اقدام  با هدف تسهیل فرآیند های تجاری، کاهش رسوب کالا ها و جلوگیری از تحمیل هزینه های اضافی به اقتصاد کشور 


برچسب ها: تهران - دادستان - دادستان عمومی و انقلاب - دادستانی تهران - خودرو های وارداتی - عمومی و انقلاب - غرب تهران
آخرین اخبار سرویس:

تعیین تکلیف 2 هزار و 400 خودرو وارداتی رسوبی با ورود دستگاه قضا

تعیین تکلیف 2 هزار و 400 خودرو وارداتی رسوبی با ورود دستگاه قضا