مطالب مرتبط:
ارسال آثار به رویداد جایزه جوانی جمعیت لرستان تا 30 شهریورماه
مطالعات میدانی خاک شناسی اراضی زراعی استان اردبیل به پایان رسید
آزادسازی 21 هزار مترمربع از اراضی ملی در سوادکوه شمالی
21 هزار متر مربع از اراضی ملی سوادکوه شمالی آزادسازی شد
کلیه اراضی کشاورزی تا شهریور سال آینده رفع تداخل می شود
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 9 شهریور 1404 ساعت 17:102025-08-31اقتصادي

پنجمین مرحله واگذاری اراضی جوانی جمعیت در مهریز


قرعه کشی پنجمین مرحله واگذاری اراضی جوانی جمعیت ویژه 500 خانواده در مهریز برگزار شد.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، عسکرزاده گفت: در راستای اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت و همچنین طرح نهضت ملی مسکن، امروز قرعه کشی مرحله پنجم واگذاری اراضی ویژه خانواده های مشمول به مناسبت هفته دولت در مهریز برگزار شد.

  وی افزود: در این مرحله، 500 خانوار دارای شرایط سه فرزندی و چهارفرزندی از طریق قرعه کشی انتخاب شدند و اراضی تعیین شده به تدریج به آنان واگذار خواهد شد.

فرماندار مهریز با اشاره به ظرفیت های ایجادشده برای تأمین زمین در شهرستان ادامه داد: تاکنون دو سایت 39 هکتاری و 139 هکتاری بدین منظور آماده سازی شده و اخیراً نیز یک سایت 317 هکتاری به محدوده شهرستان الحاق شده است که امکان واگذاری زمین به متقاضیان بیشتری را فراهم می کند.

عسکرزاده ادامه داد: در سایت 139 هکتاری نیز در قالب مرحله چهارم، 148 قطعه زمین به متقاضیان واجد شرایط واگذار خواهد شد تا روند حمایت از خانواده ها در چارچوب قانون جوانی جمعیت با سرعت بیشتری ادامه یابد.


برچسب ها: واگذاری اراضی - واگذار - واگذاری - قرعه کشی - خانواده - قانون حمایت از خانواده - مهریز
آخرین اخبار سرویس:

پنجمین مرحله واگذاری اراضی جوانی جمعیت در مهریز

پنجمین مرحله واگذاری اراضی جوانی جمعیت در مهریز