مطالب مرتبط:
رویترز: اروپا احتمالا فردا مکانیسم ماشه را فعال می کند
اروپا احتمالا فردا مکانیسم ماشه را فعال می کند
پاسخ ایران به فعال شدن مکانیسم ماشه از نگاه 2 نماینده مجلس/ اروپا مکانیسم ماشه را فعال کند، جمهوری اسلامی ناچار است از ان پی تی خارج شود
افشای اکسیوس: پیام تروییکای اروپا به آمریکا درباره فعال سازی مکانیسم ماشه
افشای اکسیوس: پیام تروییکای اروپا به آمریکا درباره فعال سازی مکانیسم ماشه
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 6 شهریور 1404 ساعت 17:302025-08-28بين الملل

«مکانیسم ماشه» فعال شد/ اروپا:توافق شود منصرف می شویم


منابع خبری اعلام کردند فرانسه، آلمان و انگلیس «مکانیسم ماشه» یا «اسنپ بک» علیه ایران را فعال کردند.

- فرانسه، آلمان و بریتانیا امیدوارند این اقدام تهران را وادارد ظرف 30 روز تعهداتی درباره برنامه هسته ای اش ارائه دهد تا اروپایی ها از اجرای عملی تحریم ها صرف نظر کنند.

به گزارش سرویس بین الملل تابناک، آکسیوس به نقل از دو دیپلمات اروپایی خبر داده که فرانسه، آلمان و انگلیس صبح امروز (به وقت محلی) نامه ای به اعضای شورای امنیت سازمان ملل ارسال و اعلام کردند که مکانیسم اسنپ بک را فعال می کنند تا تحریم های سازمان ملل علیه ایران دوباره اعمال شود.

همچنین، خبرگزاری رویترز گزارش داد سه کشور اروپایی امضاکننده برجام پنج شنبه در نامه ای به شورای امنیت روند سازوکار اسنپ بک یا بازگشت خودکار تحریم های سازمان ملل علیه ایران را فعال کردند.

بر اساس نامه ارسال شده به شورای امنیت سازمان ملل متحد، فرانسه، آلمان و بریتانیا از ایران خواسته اند تا برای حل نگرانی ها درباره برنامه هسته ای اش در دیپلماسی سازنده مشارکت کند.

در این نامه آمده است: سه کشور اروپایی متعهد است از تمام ابزار های دیپلماتیک موجود برای تضمین اینکه ایران هرگز به سلاح هسته ای دست نیابد، استفاده کند.


برچسب ها: شورای امنیت - سازمان ملل - علیه ایران - سازمان - تحریم ها - مکانیسم - اروپایی
آخرین اخبار سرویس:

«مکانیسم ماشه» فعال شد/ اروپا:توافق شود منصرف می شویم

«مکانیسم ماشه» فعال شد/ اروپا:توافق شود منصرف می شویم