مطالب مرتبط:
حمله برنامه نیمه شب به 360 و فردوسی پور؛ امیرحسین قیاسی، ابوطالب حسینی را نابود کرد!
فیلم دعوای امیرحسین قیاسی و ابوطالب حسینی | این فیلم شوخی هست یا جدی؟
فیلم دعوای امیرحسین قیاسی و ابوطالب حسینی
فیلم دعوای امیرحسین قیاسی و ابوطالب حسینی
امیرحسین زارع: حاضرم جانم را هم برای ایران بدهم
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 25 شهریور 1404 ساعت 06:352025-09-16سياسي

ابوطالب حسینی و امیرحسین قیاسی پادشاهان طنز اینترنتی ایران ؛ عبور از تلویزیون و همگام شدن با جامعه


امیرحسین قیاسی و ابوطالب حسینی را می توان دو نمونه شاخص و یا دو ستاره این موج جدید دانست: هر دو از قالب استنداپ و مسابقه های خنداننده شو رامبد جوان بیرون آمدند، - ابوطالب حسینی و امیرحسین قیاسی پادشاهان طنز اینترنتی ایران ؛ عبور از تلویزیون و همگام شدن با جامعه امیرحسین قیاسی و ابوطالب حسینی را می توان دو نمونه شاخص و یا دو ستاره این موج جدید دانست: هر دو از قالب استنداپ و مسابقه های خنداننده شو رامبد جوان بیرون آمدند، اما مسیر برنامه سازی و جهت گیری شان در چند نکته کلیدی متفاوت است.

عصر ایران ؛ کاوه معین فر - در سال های اخیر صحنه طنز فارسی شاهد ظهور نسل جدیدی از استنداپ ها و برنامه ساز-مجریانی بوده است که شکل و محتوای برنامه های طنز را از قاب صحنه های سنتی تلویزیون به فضای دیجیتال و تاک شوهای اینترنتی منتقل کرده اند.

  امیرحسین قیاسی و ابوطالب حسینی را می توان دو نمونه شاخص و یا دو ستاره این موج جدید دانست: هر دو از قالب استنداپ و مسابقه های خنداننده شو رامبد جوان بیرون آمدند، اما مسیر برنامه سازی و جهت گیری شان در چند نکته کلیدی متفاوت است و همین تفاوت باعث شده هرکدام طیفی از مخاطبان را به خود جذب کنند و البته هرکدام جذابیت های خاص خود را دارند.


برچسب ها: ابوطالب حسینی - امیرحسین - تلویزیون - اینترنتی - خنداننده شو - حسینی - قیاسی
آخرین اخبار سرویس:

ابوطالب حسینی و امیرحسین قیاسی پادشاهان طنز اینترنتی ایران ؛ عبور از تلویزیون و همگام شدن با جامعه

ابوطالب حسینی و امیرحسین قیاسی پادشاهان طنز اینترنتی ایران ؛ عبور از تلویزیون و همگام شدن با جامعه