مطالب مرتبط:
نرخ های تردد در محدوده کنترل آلودگی هوا در مهر ماه اعلام شد
نرخ های تردد در محدوده کنترل آلودگی هوا در مهر ماه اعلام شد رسانه7 | اخبار ورزشی
آبادان در وضع قرمز آلودگی هوا
آلودگی هوا و افزودنی های غذایی، زوال عقل را تسریع می کنند
وضعیت قرمز آلودگی هوا در مشهد در آخرین روز تابستان 1404 | شاخص آلودگی به 169 رسید
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 31 شهریور 1404 ساعت 18:202025-09-22اقتصادي

اعلام نرخ های محدوده کنترل آلودگی هوا در مهر ماه


معاون بهره برداری از سیستم های حمل و نقل و محدوده های ترافیکی سازمان ترافیک شهرداری تهران نرخ های تردد در محدوده کنترل آلودگی هوا در مهر ماه را اعلام کرد.

- به گزارش تابناک به نقل از سازمان حمل و نقل و ترافیک شهر تهران، آرش رساءایزدی گفت: شهروندان تهرانی توجه داشته باشند که تردد خودروها در محدوده کنترل آلودگی هوا در مهر ماه 1404، مشمول پرداخت عوارض تردد در محدوده کنترل آلودگی هوا تا سقف 110 هزار تومان خواهد شد.

معاون بهره برداری از سیستم های حمل و نقل و محدوده های ترافیکی سازمان ترافیک همچنین با اشاره به سهمیه ساکنین محدوده های ترافیکی تصریح کرد: در مهر ماه تردد خودرو ساکنین تأیید شده در محدوده کنترل آلودگی هوا قبل از ساعت 9 صبح و بعد از ساعت 16 مجاز خواهد بود و شهروندان در صورت تردد با خودرو در بازه زمانی ساعت 9 الی ساعت 16، باید عوارض تردد به مأخذ 25 درصد نرخ عوارض تردد در محدوده طرح ترافیک را پرداخت کنند.

بر اساس مصوبه شورای اسلامی شهر تهران، هر خودرو در محدوده کنترل آلودگی هوا می تواند با پلاک تهران 20 روز و با پلاک شهرستان 15 روز تردد مجاز در هر فصل داشته و در صورت تردد بیش از آن، مشمول پرداخت عوارض تردد به مأخذ 50 درصد نرخ عوارض تردد در محدوده طرح ترافیک به صورت رزرو شده خواهد شد.


برچسب ها: کنترل آلودگی هوا - آلودگی هوا - ترافیک - معاون بهره برداری - آلودگی - تردد - مهر ماه
آخرین اخبار سرویس:

اعلام نرخ های محدوده کنترل آلودگی هوا در مهر ماه

اعلام نرخ های محدوده کنترل آلودگی هوا در مهر ماه