مطالب مرتبط:
نشست اضطراری شورای حقوق بشر سازمان ملل درباره حمله اسراییل به دوحه
325 مقام پیشین اروپایی خواستار تحریم اسراییل در سازمان ملل شدند
شورای حقوق بشر سازمان ملل جلسه فوری درباره حمله اسراییل به قطر برگزار می کند
نفت شناور ایران در معرض تحریم های سازمان ملل
دبیرکل سازمان همکاری اسلامی: تجاوز اسراییل به قطر را محکوم می کنیم
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 24 شهریور 1404 ساعت 19:452025-09-15بين الملل

عضویت اسراییل متجاوز از سازمان ملل باید لغو شود


نخست وزیر پاکستان با محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان و تجاوزات آن در منطقه، خواستار اقدام مشترک کشور های عربی-اسلامی برای تشکیل یک نیروی ویژه برای مقابله با اسراییل و لغو عضویت این رژیم متجاوز از سازمان ملل شد.

- نخست وزیر پاکستان با محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان و تجاوزات آن در منطقه، خواستار اقدام مشترک کشور های عربی-اسلامی برای تشکیل یک نیروی ویژه برای مقابله با اسراییل و لغو عضویت این رژیم متجاوز از سازمان ملل شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، محمد شهباز شریف طی سخنرانی در اجلاس اضطراری سران کشور های عضو سازمان همکاری اسلامی و اتحادیه عرب به میزبانی دولت قطر در دوحه گفت: تجاوزگری وحشیانه اسراییل به قطر، زیر پا گذاشتن صریح تمامی هنجار های بین المللی و قوانین بشردوستانه است.

وی افزود: پاکستان این عمل شنیع را به شدت محکوم می کند و آن را به مثابه نابودی همه تلاش های دیپلماتیک و ابتکارات صلح در خاورمیانه می داند.

شهباز شریف اظهار داشت که تجاوزگری اسراییل ادامه راه این رژیم برای توسعه طلبی و گسترش جنگ همزمان با تداوم جنایات علیه غزه بود و ما باید با یکصدایی و وحدت جلوی آن را بگیریم.

وی تاکید کرد: پاکستان از دوستان و برادران خود در کشور های عربی و اسلامی مطالبه می کند که گام مشترکی را برای ت


برچسب ها: جنایات رژیم صهیونیستی - نخست وزیر پاکستان - سازمان ملل - اسراییل - رژیم صهیونیستی - سازمان - پاکستان
آخرین اخبار سرویس:

عضویت اسراییل متجاوز از سازمان ملل باید لغو شود

عضویت اسراییل متجاوز از سازمان ملل باید لغو شود