مطالب مرتبط:
آینده روشن ذوب آهن با حضور هفت جوان مستعد
9 مصدوم براثر تصادف 3 دستگاه خودرو در محور کرج- کندوان
تبریک باشگاه ذوب آهن به ملی پوشان کشتی آزاد
9 مصدوم در تصادف زنجیره ای جاده چالوس
آغاز بلیت فروشی دیدار فجر شهید سپاسی شیراز و ذوب آهن اصفهان
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 26 شهریور 1404 ساعت 14:252025-09-17حوادث

8 مصدوم در تصادف سمند و پژو پارس کنارگذر ذوب آهن- فلاورجان


سخنگوی مرکز اورژانس استان اصفهان از برخورد شدید یک دستگاه سمند و پژو پارس در کنارگذر اتوبان ذوب آهن فلاورجان خبر داد و گفت: این حادثه 8 مصدوم، - 8 مصدوم در تصادف سمند و پژو پارس کنارگذر ذوب آهن- فلاورجان اصفهان – سخنگوی مرکز اورژانس استان اصفهان از برخورد شدید یک دستگاه سمند و پژو پارس در کنارگذر اتوبان ذوب آهن فلاورجان خبر داد و گفت: این حادثه 8 مصدوم، از جمله 3 کودک خردسال، بر جای گذاشت.

عباس عابدی در گفت وگو با خبرنگار مهر ، درباره حادثه ویژه ترافیکی در استان اصفهان گفت: این حادثه ساعت 11:45 امروز به مرکز فرماندهی عملیات اورژانس استان اصفهان گزارش شده است.

وی افزود: در این حادثه یک دستگاه خودروی سواری سمند و پژو پارس در محور فلاورجان به سمت گارماسه و در کنارگذر اتوبان ذوب آهن با یکدیگر برخورد کرده اند.

سخنگوی مرکز اورژانس اصفهان افزود: بلافاصله پس از دریافت گزارش، 2 واحد امدادی کد 115 به محل اعزام شدند.

در این حادثه 8 نفر شامل خانم و آقا در سنین 18 تا 62 سال و سه کودک (دو دختر 4 و 10 ساله و یک پسر یک ساله) مصدوم شدند.

وی ادامه داد: مصدومان پس از دریافت خدمات اولیه درمانی در صحنه، برای ادامه درمان به بیمارستان امام خمینی فلاورجان منتقل شدند.


برچسب ها: استان اصفهان - فلاورجان - پژو پارس - اصفهان - ذوب آهن - اورژانس - یک دستگاه
آخرین اخبار سرویس:

8 مصدوم در تصادف سمند و پژو پارس کنارگذر ذوب آهن- فلاورجان

8 مصدوم در تصادف سمند و پژو پارس کنارگذر ذوب آهن- فلاورجان