مطالب مرتبط:
بازگشت تیم ملی بسکتبال زیر 16 سال دختران به کشور
ساعت بازی حساس تیم ملی والیبال ایتالیا آرژانتین
ساعت بازی حساس تیم ملی والیبال ایتالیا آرژانتین
ساعت بازی حساس تیم ملی والیبال ایتالیا آرژانتین
اردوی آمادگی تیم ملی والیبال نشسته جمهوری اسلامی ایران در مشهد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 30 شهریور 1404 ساعت 16:502025-09-21ورزشي

تمرین توپی تیم ملی والیبال با بازگشت مرتضی شریفی


تیم ملی والیبال یک جلسه تمرین توپی را با حضور مرتضی شریفی و زیرنظر پیاتزا برگزار کرد.

- به گزارش خبرگزاری مهر ، تیم ملی والیبال ایران که خود را برای دیدار با صربستان در مرحله یک هشتم نهایی رقابت های قهرمانی مردان جهان آماده می کند امروز (یکشنبه 30 شهریور) یک جلسه تمرین توپی 2 ساعته را در شهر مانیل برگزار کرد.

ملی پوشان ایران که صبح امروز وزنه زده بودند از ساعت 17:30 تا 19:30 به وقت محلی به سالن رفتند و یک جلسه تمرین توپی پرنشاط و با انگیزه را برگزار کردند.

در این تمرین مرتضی شریفی کاپیتان و دریافت کننده قدرتی تیم ملی والیبال کشورمان که روز گذشته به دلیل سرماخوردگی و با صلاحدید کادر فنی و کادر پزشکی استراحت کرده بود هم در تمرین حضور پیدا کرد و در کنار سایر بازیکنان به مرور کارهای تکنیکی و تاکتیکی پرداخت.

پیش از آغاز تمرین پیاتزا جلسه ای کوتاه در رختکن با بازیکنان برگزار کرد و در ادامه بازیکنان ابتدا زیر نظر توحید اصغری به گرم کردن پرداختند و پس از آن تمرین توپی رسماً استارت خورد.

در اوایل تمرین پیاتزا لحظاتی خودش شخصاً به تمرین با عرشیا به نژاد و علی رمضانی، پاسورهای تیم ملی پرداخت.

در ادامه بازیکنان در گروه های مختلف به زدن سرویس به مناطق مختلف زمین مشغول شدند و پس از آن هم در قالب دو تیم مقابل هم قرار گرفتند و بازی کردند.


برچسب ها: تیم ملی والیبال - تمرین - مرتضی شریفی - برگزار - والیبال - تیم ملی - تیم ملی والیبال ایران
آخرین اخبار سرویس:

تمرین توپی تیم ملی والیبال با بازگشت مرتضی شریفی

تمرین توپی تیم ملی والیبال با بازگشت مرتضی شریفی