مطالب مرتبط:
سازمان همکاری های شانگهای حمله اسراییل به قطر را محکوم کرد
آغاز نشست وزرای امور خارجه سازمان همکاری اسلامی در دوحه
نشست وزرای خارجه سازمان همکاری اسلامی در دوحه با حضور عراقچی آغاز شد
نشست اضطراری وزرای امور خارجه سازمان همکاری اسلامی در دوحه آغاز شد (23 شهریور 1404)
آغاز نشست وزرای خارجه سازمان همکاری اسلامی در دوحه
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 23 شهریور 1404 ساعت 19:202025-09-14بين الملل

دبیرکل سازمان همکاری اسلامی: باید اقدامات قاطعی علیه اسراییل انجام شود


دبیرکل سازمان همکاری اسلامی در نشست وزرای خارجه این سازمان در دوحه گفت: باید اقدامات قاطعی علیه اسراییل به دلیل تجاوزش به قطر انجام شود.

- دبیرکل سازمان همکاری اسلامی: باید اقدامات قاطعی علیه اسراییل انجام شود دبیرکل سازمان همکاری اسلامی در نشست وزرای خارجه این سازمان در دوحه گفت: باید اقدامات قاطعی علیه اسراییل به دلیل تجاوزش به قطر انجام شود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری الجزیره، حسین ابراهیم طه دبیرکل سازمان همکاری اسلامی امروز یکشنبه در نشست وزرای امور خارجه این سازمان در دوحه گفت: همبستگی خود را با کشور قطر در پی تجاوز جنایتکارانه اسراییل ابراز می کنیم.

دبیرکل سازمان همکاری اسلامی د ر این نشست اضافه کرد: باید اقدامات قاطعی علیه اسراییل به دلیل تجاوزش به قطر انجام شود.

همه ما به لزوم تقویت همکاری عربی-اسلامی با کشور قطر معتقدیم.

نشست وزرای امور خارجه سازمان همکاری اسلامی در دوحه برای رسیدگی به موضوع تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی به قطر ساعاتی پیش آغاز شد.


برچسب ها: سازمان همکاری اسلامی - سازمان - اسلامی - اسراییل - همکاری - دبیرکل - اقدامات
آخرین اخبار سرویس:

دبیرکل سازمان همکاری اسلامی: باید اقدامات قاطعی علیه اسراییل انجام شود

دبیرکل سازمان همکاری اسلامی: باید اقدامات قاطعی علیه اسراییل انجام شود