مطالب مرتبط:
بهشت شادگان جهنم نفتی شد/ فاجعه انسانی و محیط زیستی در یکی از بزرگترین تالاب های بین المللی ایران
آسانی و جنپو تا آستانه درگیری با گوهری پیش رفتند+ عکس
اونس طلا در آستانه 3700 دلار
بیانیه شعام؛ ابزار فشار یا راهبرد انعطاف/ تهدید تعلیق همکاری با آژانس شمشیر دولبه دیپلماسی در آستانه مکانیسم ماشه
تصاویر/ مراسم پاسداشت مقام فرزندان شهدا در آستانه بازگشایی مدارس اهواز
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 31 شهریور 1404 ساعت 21:252025-09-22سياسي

استاندار: تالابهای شادگان و هورالعظیم در آستانه فاجعه زیست محیطی هستند


استاندار خوزستان در نشست شورای عالی آب کشور مهم ترین چالش های آبی استان را تشریح کرد و تالاب های شادگان و هورالعظیم را در آستانه فاجعه زیست محیطی دانست.

- استاندار: تالابهای شادگان و هورالعظیم در آستانه فاجعه زیست محیطی هستند اهواز – استاندار خوزستان در نشست شورای عالی آب کشور مهم ترین چالش های آبی استان را تشریح کرد و تالاب های شادگان و هورالعظیم را در آستانه فاجعه زیست محیطی دانست.

به گزارش خبرنگار مهر ، سید محمدرضا موالی زاده عصر امروز دوشنبه در این نشست گفت: خوزستان با چالش های متعددی در حوزه آب روبه رو است که نیازمند پیگیری فوری در سطح ملی است.

وی با اشاره به مشکلات پروژه های آبرسانی و کشاورزی افزود: طرح های کلان آبرسانی، شبکه های آبیاری و زهکشی و سامانه های نوین آبیاری به دلیل کمبود شدید اعتبارات با تأخیر جدی مواجه اند و این وضعیت شاخص های کشاورزی کشور و کیفیت زندگی مردم استان را تحت تأثیر قرار داده است.

استاندار خوزستان همچنین بر ضرورت تأمین حقابه های زیست محیطی تأکید کرد و گفت: تالاب های شادگان و هورالعظیم در شرایط نامناسبی قرار دارند و تخصیص به موقع و کامل حقابه آن ها برای جلوگیری از فاجعه زیست محیطی حیاتی است.


برچسب ها: فاجعه زیست محیطی - زیست محیطی - هورالعظیم - شورای عالی آب کشور - استاندار - استاندار خوزستان - استان
آخرین اخبار سرویس:

استاندار: تالابهای شادگان و هورالعظیم در آستانه فاجعه زیست محیطی هستند

استاندار: تالابهای شادگان و هورالعظیم در آستانه فاجعه زیست محیطی هستند