| جمعه، 28 شهریور 1404 ساعت 19:052025-09-19اقتصادي
نیکوکاران در آستانه سال تحصیلی جدید با تهیه کیف و نوشت افزار به کمک دانش آموزان نیازمند استان سمنان شتافتند.
- به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ مرکز سمنان ، در آستانه سال تحصیلی جدید یک هزار و 240 بسته نوشت افزار در بین دانش آموزان تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) شاهرود توزیع شد.
علیرضا نوری زرگری رییس کمیته امداد امام خمینی شاهرود گفت: هر بسته شامل انواع دفتر، مداد رنگی، خودکار و مداد است که با کمک های خیران به ارزش یک میلیارد تومان تهیه شده است.
در میامی نیز 50 بسته نوشت افزار به همراه کیف به ارزش 50 میلیون تومان با مساعدت بنیاد برکت و سپاه ناحیه میامی و خیران تهیه و بین دانش آموزان توزیع شد.
برچسب ها: دانش آموزان -
کمیته امداد امام خمینی -
دانش آموزان نیازمند -
کمیته امداد امام -
نوشت افزار -
سال تحصیلی جدید -
رییس کمیته امداد امام خمینی |
آخرین اخبار سرویس:
|
کمک نیکوکاران به دانش آموزان نیازمند استان سمنان
کمک نیکوکاران به دانش آموزان نیازمند استان سمنان
همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.
تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.