مطالب مرتبط:
پایان همکاری امنیتی قطر و آمریکا در پی حمله اسراییل به دوحه؟! قطری ها واکنش نشان دادند
رسانه های آمریکا: نخست وزیر قطر امروز با ترامپ برای بررسی حمله اسراییل دیدار می کند
نماینده آمریکا در شورای امنیت: «ترامپ» معتقد است که شاید حمله اسراییل به قطر، فرصتی برای صلح باشد!
شورای امنیت سازمان ملل حمله اسراییل به قطر را محکوم کرد | آمریکا: این حمله فرصتی برای صلح است (20 شهریور 1404)
قطر که دشمن آمریکا نبود، چرا اسراییل به آن حمله کرد؟!/ ترامپ با یک عذرخواهی تلفنی نمی تواند اعتماد را بازگرداند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 21 شهریور 1404 ساعت 14:552025-09-12سياسي

دولت به فکر کنترل بازار باشد؛حمله اسراییل به قطر با همکاری آمریکا بود

دولت به فکر کنترل بازار باشد؛حمله اسراییل به قطر با همکاری آمریکا بود

دولت به فکر معیشت مردم باشد و بازار را کنترل کند.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد ، آیت الله سید نصیر حسینی در خطبه های نماز جمعه شهر یاسوج با اشاره به به بیانات اخیر رهبر معظم انقلاب مبنی بر تقویت مؤلفه های قدرت، اظهار کرد: یکی از این مؤلفه ها مردم هستند و ملت ما هرگز نیز زیر بار ذلت و خواری دشمنان نخواهند رفت.

وی با بیان اینکه آمریکا و اسراییل به دنبال ذلت ملت ایران هستند، افزود: دشمن به دنبال تزریق نا امیدی در جامعه است و ما باید با انسجام و همدلی در کنار مسئولان به دنبال پیشرفت و توسعه کشورمان باشیم.

امام جمعه یاسوج در بخش دیگری از سخنانش به موضوع حمله اسراییل به قطر و شهادت جمعی از فرماندهان حماس اشاره کرد و ادامه داد: این حمله با همکاری و طراحی آمریکا و کشورهای اروپایی از جمله انگلیس انجام شد و این در حالی بود که در قطر مذاکرات و میانجی گری بین حماس و رژیم صهیونی در حال انجام بود.

وی با اشاره به اینکه نطفه استکبار و در رأس آنها آمریکا و رژیم صهیونی در خون و جنایت پرورش یافته است، تاکید کرد: در زمان حمله ایران به قطر پدافند عمل کرد اما چرا در موقع حمله رژیم صهیونی به قطر پدافند کار نکرد؟، این موضوع مشکوک است و چیزی جز ذلت و خواری کشورهای عربی را نشان نمی دهد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

دولت به فکر کنترل بازار باشد؛حمله اسراییل به قطر با همکاری آمریکا بود

دولت به فکر کنترل بازار باشد؛حمله اسراییل به قطر با همکاری آمریکا بود