مطالب مرتبط:
بی نتیجه ماندن سامانه ملی املاک در مهار خانه های خالی
سه سال انتظار و عدم تحویل واحد های نهضت ملی مسکن
11 سال انتظار به پایان رسید؛ تیم ملی کشتی فرنگی ایران قهرمان جهان شد
11 سال انتظار به پایان رسید؛ تیم ملی کشتی فرنگی ایران قهرمان جهان شد
11 سال انتظار به پایان رسید؛ تیم ملی کشتی فرنگی ایران قهرمان جهان شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 29 شهریور 1404 ساعت 21:552025-09-20اقتصادي

از وعده تا واقعیت؛ سامانه ملی املاک همچنان در انتظار همکاری کامل دستگاه ها


با گذشت بیش از چهار سال از راه اندازی سامانه ملی املاک و اسکان، هنوز هم نبود اتصال کامل میان دستگاه های اجرایی مانع شناسایی دقیق خانه های خالی و اجرای مؤثر قانون مالیات بر این واحد ها شده است.

- به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما ؛ سال هاست که بحث خانه های خالی و عدم استفاده بهینه از آن ها، یکی از چالش های اساسی در بازار مسکن ایران بوده است.

با وجود وعده های فراوان برای ساماندهی این واحدها و کمک به اقشار فاقد مسکن، به نظر می رسد نبود اطلاعات دقیق و مهم تر از آن، عدم اتصال کامل سامانه ملی املاک و اسکان به سایر دستگاه های اجرایی، مانع اصلی تحقق این اهداف بوده است.

ماجرا از سال 1399 و با راه اندازی سامانه املاک و اسکان آغاز شد.

قرار بود این سامانه با جمع آوری اطلاعات دقیق از واحدهای مسکونی، مالکان آن ها و وضعیت سکونت، راه را برای شناسایی خانه های خالی و اتخاذ سیاست های مؤثر در این زمینه هموار کند.

در همین راستا، سال گذشته بود که آقای قالیباف با اشاره به وجود میلیون ها واحد خالی در مقابل نیاز میلیون ها خانواده، بر لزوم این اقدام تأکید داشت.

در آن زمان، آقای محمد اسلامی، وزیر وقت راه و شهرسازی، اعلام کرده بود که این سامانه قادر به شناسایی کلیه واحدهای مسکونی از حیث موقعیت مکانی و مالکیت است.


برچسب ها: سامانه ملی املاک - سامانه ملی املاک و اسکان - خانه های خالی - دستگاه های اجرایی - سامانه - دستگاه ها - املاک
آخرین اخبار سرویس:

از وعده تا واقعیت؛ سامانه ملی املاک همچنان در انتظار همکاری کامل دستگاه ها

از وعده تا واقعیت؛ سامانه ملی املاک همچنان در انتظار همکاری کامل دستگاه ها