مطالب مرتبط:
ردپای شکست در سریال های نمایش خانگی؛ سووشون فقط 7 درصد مخاطب دارد!
بدقولی 20 روزه «کنکل»/ اعتباری که با تاخیرهای مکرر خدشه دار می شود
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: در حوزه نمایش خانگی ضعف حکمرانی داریم + فیلم
شکست های پیاپی در نمایش خانگی/ «سووشون» فقط یک نشانه است؟
در حوزه نمایش خانگی ضعف حکمرانی داریم + فیلم
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 26 شهریور 1404 ساعت 14:352025-09-17فرهنگي

بی احترامی به مخاطب در نمایش خانگی ؛ بدقولی 20 روزه سریال «کنکل»


در زمانی که مخاطبان منتظر پخش قسمت چهاردهم سریال «کنکل» از شبکه نمایش خانگی بودند، انتشار آن برای چندمین بار منتفی شد.

- بی احترامی به مخاطب در نمایش خانگی ؛ بدقولی 20 روزه سریال کنکل در زمانی که مخاطبان منتظر پخش قسمت چهاردهم سریال کنکل از شبکه نمایش خانگی بودند، انتشار آن برای چندمین بار منتفی شد.

بعد از گذشت 20 روز از موعد مقرر، هنوز قسمت چهاردهم سریال کنکل منتشر نشده است، این بدقولی بی شک باعث بروز تبعاتی برای نمایش خانگی می شود، مخاطبان پس از انتظاری طولانی دیگر اشتیاق سابق را برای تعقیب ادامه قصه ندارند و این در خدشه به اعتبار پلتفرم منتشرکننده بسیار موثر است.

به گزارش ایرنا، در زمانی که مخاطبان منتظر پخش قسمت چهاردهم سریال کنکل از شبکه نمایش خانگی بودند، انتشار آن برای چندمین بار منتفی شد.

کنکل در ژانر معمایی به نویسندگی و کارگردانی رامتین لوافی پور با این خلاصه داستان است: دزدی مواد اولیه گران قیمت در کارخانه تکرار می شود، اما برای حفظ آبرو به بیرون کارخانه درز نمی کند، تا اینکه بالاخره پای پلیس به ماجرا باز می شود.

شایعات در اطراف یکی از کارگران شدت می گیرد و بازداشت آن کارگر آغازگر ماجراهای دیگری است؛ اتفاقاتی که فراتر از انتظار ماست… صابر ابر، هانیه توسلی، مهدی پاکدل، پدرام شریفی، ستاره پسیانی و محمدرضا ص


برچسب ها: نمایش خانگی - شبکه نمایش خانگی - خانگی - سریال - نمایش - مخاطب - شبکه نمایش
آخرین اخبار سرویس:

بی احترامی به مخاطب در نمایش خانگی ؛ بدقولی 20 روزه سریال «کنکل»

بی احترامی به مخاطب در نمایش خانگی ؛ بدقولی 20 روزه سریال «کنکل»