مطالب مرتبط:
94 هزار دانش آموز تهرانی در پایه هفتم تحصیل می کنند
جشن جوانه ها در گیلان؛ استقبال از 32 هزار و 700 دانش آموز پایه هفتم
بوی ماه مهر در مدارسی با یک دانش آموز و چند پایه
آموزش بیش از 200 دانش آموز استثنایی در گیلان
آذربایجان شرقی 54 مدرسه با یک دانش آموز دارد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 30 شهریور 1404 ساعت 12:152025-09-21اجتماعي

44 هزار دانش آموز پایه هفتم وارد مدارس شدند


مدیرکل آموزش وپرورش مازندران اعلام کرد: 44 هزار و 630 دانش آموز پایه هفتم امروز در سراسر استان به مدرسه رفتند.

- مدیرکل آموزش وپرورش مازندران اعلام کرد: 44 هزار و 630 دانش آموز پایه هفتم امروز در سراسر استان به مدرسه رفتند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران؛ کلبادی نژاد مدیرکل آموزش و پرورش مازندران گفت: هم زمان با آغاز سال تحصیلی جدید، جشن جوانه ها ویژه دانش آموزان پایه هفتم امروز 30 شهریورماه در مدارس دوره اول متوسطه استان برگزار شد.

وی با بیان اینکه 44 هزار و 630 دانش آموز پایه هفتم امروز در سراسر مازندران به مدرسه رفتند، افزود: فردا برنامه ورود کلاس اولی ها را داریم و بیش از 28 هزار دانش آموز هم در روز اول مهر وارد مدارس مازندران می شوند.

مدارس استان با فضاسازی شاد، اجرای برنامه های فرهنگی و حضور اولیای دانش آموزان، میزبان نوجوانانی بودند که نخستین روز حضور در دوره متوسطه را تجربه کردند.

سیده حکیمه موسوی گزارش می دهد


برچسب ها: دانش آموز - مازندران - دانش - آموزش وپرورش - دانش آموزان - آموزش و پرورش مازندران - هزار
آخرین اخبار سرویس:

44 هزار دانش آموز پایه هفتم وارد مدارس شدند

44 هزار دانش آموز پایه هفتم وارد مدارس شدند