مطالب مرتبط:
آغاز عملیات گسترده لایروبی کانال های آب های سطحی بوشهر
قرارداد 25 ساله استخراج میدان گازی جوزجان؛ آغاز عملیات اجرایی توسط شرکت ازبکستانی
آغاز عملیات ساخت مدرسه اولیا در ایلام با مشارکت خانواده ها
آغاز عملیات ساخت مدرسه اولیا در ایلام با مشارکت مردمی
بیش از 262 هزار دانش آموز سال تحصیلی جدید را در استان بوشهر آغاز می کنند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 24 شهریور 1404 ساعت 08:002025-09-15اجتماعي

آغاز عملیات گسترده لایروبی کانال های بوشهر


با هدف پیشگیری از آب گرفتگی معابر در فصل بارندگی، شهرداری بوشهر عملیات مکانیزه لایروبی کانال های آب های سطحی را آغاز کرد.

شهردار بوشهر از شهروندان خواست تا با همکاری در مدیریت پسماند و گزارش انسدادها، - با هدف پیشگیری از آب گرفتگی معابر در فصل بارندگی، شهرداری بوشهر عملیات مکانیزه لایروبی کانال های آب های سطحی را آغاز کرد.

شهردار بوشهر از شهروندان خواست تا با همکاری در مدیریت پسماند و گزارش انسدادها، یاری گر مدیریت شهری باشند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر، حسین حیدری، شهردار بوشهر، عصر یکشنبه در مراسم آغاز این عملیات گسترده، با تأکید بر اهمیت برنامه های پیشگیرانه در آستانه فصل بارندگی، اظهار داشت: عملیات مکانیزه لایروبی کانال ها و خروجی های اصلی جمع آوری آب های سطحی در سطح شهر آغاز شده و این اقدام با بهره گیری از ماشین آلات تخصصی و تیم های عملیاتی صورت می گیرد.

وی هدف از این اقدامات را پیشگیری از بروز مشکلات احتمالی ناشی از بارندگی و آب گرفتگی معابر دانست و افزود که مدیریت شهری، علاوه بر اجرای پروژه های عمرانی، توجه ویژه ای به مسائل خدماتی و رفاهی شهروندان دارد و در تلاش است با انجام اقدامات پیشگیرانه، آرامش و آسایش مردم را تضمین کند.


برچسب ها: عملیات - بوشهر - شهردار بوشهر - آب های سطحی - شهردار - آب گرفتگی معابر - لایروبی
آخرین اخبار سرویس:

آغاز عملیات گسترده لایروبی کانال های بوشهر

آغاز عملیات گسترده لایروبی کانال های بوشهر