مطالب مرتبط:
عملیات برون مرزی سازمان امنیتی عراق علیه لجستیک داعش
تأکید رهبران «نوردیک» و «بالتیک» بر تسریع ارسال سلاح و تضمین های امنیتی برای اوکراین
رایزنی سفیر ایران و وزیر کشور انگلیس درباره سوءتفاهمهای امنیتی
سفیر ایران و مقام انگلیسی درباره رفع سوءتفاهم های امنیتی رایزنی کردند
رفتار عجیب تیم امنیتی کیم جونگ اون! + ویدئو
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 13 شهریور 1404 ساعت 14:402025-09-04بين الملل

دستگاه امنیتی عراق، مغز مالی داعش را نشانه گرفت!


دستگاه امنیتی عراق خبر داد که شبکه ای مرتبط با داعش که وظیقه انتقال نیرو و منابع مالی به این گروه تروریستی در داخل این کشور را داشت، خنثی کرد.

- در بغداد خبر داد که دستگاه امنیتی عراق در عملیاتی که بیش از 750 روز طول کشید، شبکه ای مرتبط با داعش که وظیقه انتقال نیرو و منابع مالی به این گروه تروریستی در داخل عراق را داشت، خنثی کرد.

سرویس های اطلاعاتی عراق از جمله استخبارات و نیرو های ضد تروریسم در عملیاتی برون مرزی، شبکه بزرگ تأمین مالی داعش را که مسئول قاچاق تروریست ها بین چندین کشور در سراسر جهان برای این سازمان فعال بودند، دستگیر کردند.

براساس گزارش خبرنگار ما، این عملیات تحت نظارت شورای عالی قضایی عراق در استان کرکوک انجام شد و یکی از شبکه های سازمان تروریستی داعش را که مسئول تأمین مالی هسته های آن در داخل عراق بود، هدف قرار داد.

این عملیات از طریق رهگیری تروریست ها در چندین کشور از غرب آفریقا تا خاورمیانه ادامه داشته و پس از رصد تحرکات و خطوط ارتباطی بین این شبکه و سایر شبکه های داخل و خارج از عراق که برای حمایت از ساختار مالی داعش و برنامه ریزی حملات تروریستی بود، صورت گرفته است.

این خبر درحالی منتشر شده که پیش از این نیز منابع آگاه در عراق به خبرنگاران تسنیم در این کشور خبر داده بودند که تروریست های تکفیری در مناطق مرز


برچسب ها: تروریست - عراق - گروه تروریستی - تروریستی - عملیات - مالی - داعش
آخرین اخبار سرویس:

دستگاه امنیتی عراق، مغز مالی داعش را نشانه گرفت!

دستگاه امنیتی عراق، مغز مالی داعش را نشانه گرفت!