مطالب مرتبط:
خصوصی سازی سایپا و نقش کلیدی کرمان موتور در توسعه صنعت خودرو کشور
خصوصی سازی سایپا و نقش کلیدی کرمان موتور در توسعه صنعت خودرو کشور
2 کشته در تصادف جاده جهرم_ شیراز
بارش برف و کولاک در راه اردبیل/پنجشنبه و جمعه 27 و 28 شهریور وارد این جاده ها نشوید
جاده کرج - چالوس یک طرفه شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 25 شهریور 1404 ساعت 11:252025-09-16اجتماعي

5700 کیلومتر جاده کشور در 5 ماه ایمن سازی شد


مدیرکل دفتر نگهداری رویه و ابنیه فنی راه سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای، اعلام کرد که در پنج ماهه نخست سال جاری، قریب به 5680 کیلومتر از جاده ها روکش آسفالت، - مدیرکل دفتر نگهداری رویه و ابنیه فنی راه سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای، اعلام کرد که در پنج ماهه نخست سال جاری، قریب به 5680 کیلومتر از جاده ها روکش آسفالت، لکه گیری و درزگیری شده که نقشی حیاتی در افزایش ایمنی و روان سازی تردد وسایل نقلیه ایفا می کند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما،  حسن جهانیان با تشریح جزییات این عملیات، گفت : در بازه زمانی مذکور، بیش از 1890 کیلومتر روکش آسفالت تقویتی با هدف افزایش مقاومت روسازی راه ها و 737 کیلومتر روکش آسفالت حفاظتی برای جلوگیری از فرسایش و نفوذ آب به لایه های زیرین، در سطح شبکه راه ها انجام شده است.

وی همچنین به اقدامات صورت گرفته در حوزه نگهداری راه ها اشاره کرد و گفت:افزون بر 3050 کیلومتر عملیات لکه گیری و درزگیری جاده ها نیز به منظور رفع نواقص سطحی و بهبود کیفیت روسازی راه ها، صورت گرفته است.

مدیرکل دفتر نگهداری رویه و ابنیه فنی راه، به فعالیت های چشمگیر در زمینه ابنیه فنی نیز اشاره کرد و از احداث 127 دستگاه پل و آبرو جدید، انجام 328 مورد تعمیرات اساسی و 53 مورد تعمیرات جزیی ابنیه فنی و همچنین 76 مورد تعمیر، ارتقاء و اجرای حفاظ و نر


برچسب ها: روکش آسفالت - سازمان راهداری و حمل - کیلومتر - سازمان راهداری - آسفالت - نگهداری - جاده
آخرین اخبار سرویس:

5700 کیلومتر جاده کشور در 5 ماه ایمن سازی شد

5700 کیلومتر جاده کشور در 5 ماه ایمن سازی شد