مطالب مرتبط:
عارف: مسائل اجتماعی و فرهنگی نباید حکومتی شود/ نهادهای مدنی در زمینه کاهش آسیب های اجتماعی بهتر از نهادهای دولتی عمل کردند - الزامی شدن پیوست های فرهنگی و اجتماعی برای طرح های کلان تصویب شد
مربیان به ریشه های فرهنگی آسیب های اجتماعی کودکان و نوجوانان بپردازند
تأکید دادستان آران و بیدگل بر نقش بقاع متبرکه در کاهش آسیب های اجتماعی
برنامه های آموزش و پرورش در جهت کاهش آسیب های اجتماعی ارائه شد
آیا تامین اجتماعی دولتی است؟
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 24 شهریور 1404 ساعت 17:202025-09-15اقتصادي

عارف: بودجه دولتی کفاف حل آسیب های اجتماعی را نمی دهد


برای کاهش آسیب های اجتماعی باید مردم و نهادهای مدنی را مشارکت داد زیرا بودجه دولتی کفاف حل این آسیب ها را نمی دهد.

- عارف: بودجه دولتی کفاف حل آسیب های اجتماعی را نمی دهد معاون اول رییس جمهور گفت: برای کاهش آسیب های اجتماعی باید مردم و نهادهای مدنی را مشارکت داد زیرا بودجه دولتی کفاف حل این آسیب ها را نمی دهد.

به گزارش خبرگزاری مهر ، محمدرضا عارف معاون اول رییس جمهور در جلسه ستاد هماهنگی و راهبری نقشه مهندسی فرهنگی کشور با اشاره به افزایش برخی آسیب های اجتماعی از جمله طلاق در استان هایی که در مقطعی نرخ بسیار پایینی داشته اند، اظهار کرد: افزایش طلاق در استان ها و شهرهایی که در گذشته نرخ طلاق بسیار پایینی داشته اند موجب نگرانی است.

وی ادامه داد: برای کاهش آسیب های اجتماعی باید از سوی مردم و نهادهای مدنی را مشارکت داد زیرا بودجه دولتی کفاف حل این آسیب ها را نمی دهد.

از سویی مردم و بخش خصوصی در زمینه کاهش آسیب های اجتماعی بهتر از نهادهای دولتی عمل کرده و انگیزه بیشتری هم دارند.

معاون اول رییس جمهور با تأکید بر لزوم اجرایی شدن نقشه مهندسی فرهنگی کشور تأکید کرد: در این زمینه باید از کمک خیرین هم بهره برد.

از سویی مسائل فرهنگی و اجتماعی همچون جشن های مذهبی را نباید حکومتی شده بلکه آنها را به مردم واگذار کرد.


برچسب ها: آسیب های اجتماعی - کاهش آسیب های اجتماعی - آسیب ها - بودجه دولتی - اجتماعی - معاون اول رییس جمهور - آسیب
آخرین اخبار سرویس:

عارف: بودجه دولتی کفاف حل آسیب های اجتماعی را نمی دهد

عارف: بودجه دولتی کفاف حل آسیب های اجتماعی را نمی دهد