مطالب مرتبط:
مراسم گرامیداشت قیام 17 شهریور در گلزار شهدای کرمان برگزار می شود
صفر شدن اعتبارات عمرانی شهرداری بردسکن
85 درصد آثار تاریخی سمنان مربوط به دوره صفویه و قاجاریه است
ترامپ: ایلان ماسک 80 درصد نابغه است و 20 درصد مشکل دارد
632 واحد نهضت ملی مسکن پارس آباد با 56 درصد پیشرفت در حال اجرا است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 16 شهریور 1404 ساعت 18:102025-09-07سياسي

50 درصد از گلزار های شهدای بردسکن نیازمند ساماندهی


از مجموع 41 گلزار شهدا در شهرستان بردسکن که 250 شهید در آنها مدفون هستند هنوز در 21 گلزار شهدا طرح ساماندهی اجرا نشده است.

-   به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز خراسان رضوی، رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران بردسکن گفت: 68 مزار شهید در 21 نقطه این شهرستان نیاز به ساماندهی دارد و در نشستی با معاون عمرانی فرماندار، مقرر شد از محل اعتبارات دهیاری ها و استانداری و بنیاد شهید بتوانیم حداقل در 5 نقطه روستایی شهرستان عملیات اجرایی طرح ساماندهی گلزار شهدا را آغاز کنیم و تاپایان امسال به پایان برسانیم.

علی نخعی با اشاره به شروع عملیات اجرایی گلزار شهدای روستای ابراهیم آباد از توابع بخش انابد افزود:  پی ریزی این طرح انجام شده است و تلاش می  کنیم علاوه بر گلزار شهدای ابراهیم آباد در 4 نقطه دیگر نیز طرح ساماندهی را اجرا کنیم.

  وی ادامه داد: در حوزه اشتغال توانستیم از مجموع 35 مورد سهمیه اشتغال زایی جامعه هدف 30 مورد آن را تحقق بخشیم که پس از ثبت نام در سامانه به بانک عامل معرفی می شوند.

نخعی گفت: تسهیلات اشتغال زایی مربوط به سال گذشته است که امسال امکان پرداخت آن فراهم شده است و امید است 100 درصد تعهد در حوزه اشتغال را تحقق بخشیم.


برچسب ها: گلزار شهدا - ساماندهی - گلزار - بنیاد شهید و امور ایثارگران - شهدا - ابراهیم آباد - شهرستان
آخرین اخبار سرویس:

50 درصد از گلزار های شهدای بردسکن نیازمند ساماندهی

50 درصد از گلزار های شهدای بردسکن نیازمند ساماندهی