مطالب مرتبط:
آیت الله سید اسدالله مدنی؛ دومین شهید محراب و مجاهدی در سنگر علم و عمل
سالگرد شهادت آیت الله مدنی دومین شهید محراب در همدان برگزار شد+تصویر
تصاویر/ اختتامیه موکب شهید سید میلاد مصطفوی مدرسه علمیه آیت الله بهاری
بازخوانی ابعاد شخصیتی و سلوک آیت الله مدنی
امت واحده| آیت الله بروجردی و مسئله فلسطین؛ از محکومیت صهیونیسم تا دفاع امت محور از جهان اسلام
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 20 شهریور 1404 ساعت 23:052025-09-11سياسي

شهید آیت الله مدنی موحدی مبارز بود


 استاد حوزه علمیه با اشاره به شخصیت والای شهید آیت الله مدنی و مبارزه در راه اسلام گفت:این شهید بزرگوار موحدی مبارز بود.

- به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز آذربایجان شرقی ،حجت الاسلام سید صادق بنی فاطمه در آیین گرامیداشت چهل و چهارمین سالگرد شهادت دومین شهید محراب شهید آیت الله مدنی با بیان ضرورت بازخوانی سیره شهیدان و لزوم برگزاری بزرگداشت این شهدا اظهار کرد:شهدا مایه مباهات و اقتدار کشورمان هستند.

  حجت الاسلام بنی فاطمه شهید محراب آیت الله مدنی را شخصیتی موحد، بصیر و زمان شناس توصیف کرد و گفت: ایشان در اوج گرایش به توحید ناب فهم موحدانه را به جامعه گستراند و به یک موحد مبارز تبدیل شد.

  وی گفت:اولین شهید محراب در تاریخ اسلام امیرالمومنین علی(ع) است و تداوم این مسیر با شهادت دیگر شهدای محراب به خصوص آیت الله مدنی در تاریخ معاصر انقلاب اسلامی جلوه ای دوباره یافته است.


برچسب ها: آیت الله مدنی - شهید آیت الله مدنی - آیت الله - شهید - شهید محراب - اسلام - حجت الاسلام
آخرین اخبار سرویس:

شهید آیت الله مدنی موحدی مبارز بود

شهید آیت الله مدنی موحدی مبارز بود